Fľaky po akné

bilotti
15. júl 2022

Ahojte,

chcela by som sa opýtať či poznáte alebo máte skúsenosti s niečím čo by ozaj pomáhalo na fľaky po akné.
Vždy sa mi robia biele upchaté bodky po tvári, po ich vytlačení sa mi niekedy urobí červený fľak. S tými bielymi bodkami si fakt neviem dať rady mám sérum od la roche posay, ktorý je na tento problém určené. No bohužiaľ mi nepomáha.
Ďakujem za rady

mandzula
15. júl 2022

@bilotti ku kozmeticke chodis?

bilotti
autor
15. júl 2022

@mandzula áno chodievam, raz mesačne

sunshine_18
15. júl 2022

@bilotti s ostatným neporadím no na fľaky po akné mne zabralo práškový vitamín C z DM

mandzula
15. júl 2022

@bilotti tak sa jej opytaj na chemicky peeling.

ro_manka
15. júl 2022

Každý deň kvalitne SPFko. Do dennej rutiny zahrnúť Niacinamid a vitC. A aj ten chemicky piling. Ale zrejme to nebude zo dňa na deň ani za týždeň, mne toto kombo ale pekne pomohlo, držím palce 🙂

domiklik
15. júl 2022

@bilotti na fľaky po akné pomáha kozmetika, ktorá obsahuje alpha arbutin, kyselinu azelaovu, aha kyseliny.... Ak sa ti upchavaju póry tak len poriadne čistiť a tiež sú fajn bha kyseliny

anonym42
15. júl 2022

https://www.mojadm.sk/mylo-pletove-serum-ako-va... mne pomohlo toto serum.. a aj niacinamid

zvieratko31
30. júl 2023

@sunshine_18 ten mám doma, ako si to prosím Ťa robila?

sunshine_18
30. júl 2023

@zvieratko31 nabrala malinke mnozstvo na mokru pokozku a vmasirovala

zvieratko31
30. júl 2023

@sunshine_18 ďakujem pekne a myslíš, že keď som trochu opálená teraz v lete, tak mi nevybledne a nebudem mat zasa svetlé fľaky od toho? Kúpila som si aj jablčný ocot, že by som ho zriedila 1:1 s vodou a natierala

barbara202
Odpoveď bola odstránená
Zobraz