Fľaky na predlaktí

lucika20
9. máj 2014

objavili sa mi taketo fľaky na predklakti pri zapästí, neviete čo by to mohlo byť? je to citlivé na dotyk a viem že som sa nikde nebuchla, ďakujem za odpovede

hameeda
9. máj 2014

mne sa takto nejako prejavovala alergicka reakcia, stacilo aby som sa o nieco oprela alebo suchla a uz som mala taketo flaky, no zvycajne tak po tyzdni same zmyzli

25daniela
9. máj 2014

No, mne to prijde ako alergickka reakcia, ale chlapa na zenu, poriadne stlacene. Ale nie, srandovala som, asi tak neako vyzerali alergicke reakcie mojho dietata na kozi, prvy krat, ked mala kiahne a bolo to zrejme na betadinu aneskor ked take mala, tak to bolo na dolnych koncatinach a nevysledovala som z coho, proste to zmizlo po dvoch dnoch.

lucika20
autor
9. máj 2014

@hameeda
@25daniela
dakujem za odpovede, skusim si odsledovat kedy sa to objavuje a kedy zmizne 🙂
zatial som si to natrela fenistilom tak dufam ze to prestane palit

hameeda
9. máj 2014

@lucika20 : ja som to mala najcastejsie po kokose 🙂

lucika20
autor
9. máj 2014

@hameeda ja teraz exoticke ovocie vobec nepapam kedze kojim ☹ netusim z coho to mozem mat

lienkafoj
10. máj 2014

@lucika20 nesadila si rajčiny? ja mám tieto fľaky keď pracujem s rastlinami rajčín - stačí že sa šuchnem a mám takého fľaky

lucika20
autor
11. máj 2014

@lienkafoj ano sadila 😀 už aj ja som na to prišla 🙂 a aj fenistil mi pomohol do rána som nič nemala 😀

lienkafoj
11. máj 2014

@lucika20 to fakt? som prišla na príčinu? no vidíš, dávaj si pozor - ja som hlavne v lete ked sa v plavkach promenadujem medzi kolikmi s rajcinami, ale do rana to vzdy je prec

lucika20
autor
11. máj 2014

ja som to nemala ale je pravda po tehotenstve a porode sa aj zensky organizmus zmeni a teraz co sme kupili byt s obrovskym balkonom tak chcem trosku "zelene", sice som z dediny ale tam som az take problemy nemala, max ma trosku svrbeli ruky ale ked som umyla tak to bolo ok 🙂