Fľaky na jazyku

annakus
21. mar 2024

Ahojte chcem sa opýtať či niekto nemal niečo podobne mám takéto fľaky na jazyku 🫣 môže to byť z citronu lebo ten som teraz častejšie mala každý deň ale mávam to niekedy aj keď niesme chorí že mám takéto dva fľaky na jazyku niekedy 😕😞

jumama
21. mar 2024

Mozu to byt afty. Najdi si niekde obrazky a popis, ako vznikaju, co je pricinou... niekedy bolia aj uzliny, ked su afty. Nebolia ta uzliny pri krku?

annakus
autor
21. mar 2024

@jumama som teraz chorá mám aj antibiotiká aj do nosa aj normálne tabletky, a nemám ani chuť 😕

egonsk
21. mar 2024

@annakus fiiiha ty mas ale velky jazyk 😄 ... su to zdurene pohariky, nepi a nejec ziadne citrusy dokial nebudes zdrava, t.j. bez ATB a este tyzden po nich aspon. Obdobne, ale este horsie sa mne vyhadze jazyk po banane - alergia. 🙂

annakus
autor
21. mar 2024

@egonsk 😃 ďakujem no dosť som pila čierny čaj s citrónom a zázvorový s citrónom tak to asi bude teda tým 🙈

zuzulkazu
21. mar 2024

@annakus nepotesim ta, mne toto zacalo po druhom tehu, nerobi sa mi to ked ked som chora ale hocikedy, bola som s tym u imuno a kade tade a nikto nic nezistil, niekedy to mam z rajcin, niekedy ovocie, orachy raz mi to vadi raz nie, tiez by som chcela poznat privinu ake neviem

annakus
autor
21. mar 2024

@zuzulkazu je to hrozné presne teraz to je nepríjemne dosť 😕 aj to boli keď prejdem po tom nejako 😕 ale keď ti nič nezistili tak to je zvláštne

egonsk
21. mar 2024

@annakus zazvor, citron, grep, mandarinky, pomaranc a aj banan, pripadne aj vlasske orechy si odpusti teraz a malo by sa ti to rychlo napravit. Aj rajciny by som obmedzil - zvlast tie dovozove nedozrete kysele bezchutove 😉 .. jo a skus odolat aj cerstve cibulke a cesnaku surovemu par dni.

danieli
21. mar 2024

Dcera to ma od narodenia, je na to aj nejaky odborny nazov, pracovne to doma volame geograficky jazyk, lebo sa jej tam tvoria rozne obrazce a mapy, je uplne zdrava, imunolaergologicka aj krcny zhodnotili, ze jednoducho niekto ma takyto jazyk, je to v poriadku, obcas ma na jazyku aj srdiecko, niekedy nic, inokedy dva fliaciky, kazde dva tri dni nieco ine

egonsk
21. mar 2024

@zuzulkazu alergolog ti nerobil testy?