Ahojte chcem sa opýtať či niekto nemal niečo podobne mám takéto fľaky na jazyku 🫣 môže to byť z citronu lebo ten som teraz častejšie mala každý deň ale mávam to niekedy aj keď niesme chorí že mám takéto dva fľaky na jazyku niekedy 😕😞
@annakus zazvor, citron, grep, mandarinky, pomaranc a aj banan, pripadne aj vlasske orechy si odpusti teraz a malo by sa ti to rychlo napravit. Aj rajciny by som obmedzil - zvlast tie dovozove nedozrete kysele bezchutove 😉 .. jo a skus odolat aj cerstve cibulke a cesnaku surovemu par dni.
Dcera to ma od narodenia, je na to aj nejaky odborny nazov, pracovne to doma volame geograficky jazyk, lebo sa jej tam tvoria rozne obrazce a mapy, je uplne zdrava, imunolaergologicka aj krcny zhodnotili, ze jednoducho niekto ma takyto jazyk, je to v poriadku, obcas ma na jazyku aj srdiecko, niekedy nic, inokedy dva fliaciky, kazde dva tri dni nieco ine
Mozu to byt afty. Najdi si niekde obrazky a popis, ako vznikaju, co je pricinou... niekedy bolia aj uzliny, ked su afty. Nebolia ta uzliny pri krku?