Fľak na bielku a bolesť oka

ellami
26. mar 2019

Cawte toto sa mi spravilo na oku. Keby som doma bežím hneď k očnej, ale som do veľkej noci v zahraničí. Bolí ma trochu oko a hlava. Neviete co to môže byť. Hneď ako prídem na Slovensko pobrežím k lekárovi.

lubik87
26. mar 2019

@ellami je to pigmentova škvrna na oku..ja by som asi vyhľadala aj miestneho ociara....a hlavne keď sa títo spravilo zrazu....

ikonica
26. mar 2019

Moze to byt aj prasknuta cievka

zuz1177
26. mar 2019

Ja mam podobny flak na bielku uz dlho - v mojom pripade je to znamienko v oku. Tak ako na kozi, mozu sa znamienka tvorit aj v oku a dokonca aj na pozadi, ze ich len tak volnym okom nie je vidno. Bola som s tym u ocnej, ktora iba skontrolovala ake je to znamienko, ci nahodou nie je zhubne a tak...a je to vsetko v poriadku, nic dalej s tym v mojom pripade nemusim riesit.

whatever1
26. mar 2019

@ellami https://www.ulekare.cz/poradna-lekare/pigmentov... tu ma niekto rovnaky problem ale ako to dopadlo neviem..

ellami
autor
26. mar 2019

@whatever1 preboha.... Teraz mam strach

whatever1
27. mar 2019

@ellami ten chlap zalozil na druhy den dalsiu otazku ale ze u dr uz bol a zase sa pytal ci sa to da odstranit kvoli estetike. Takze nakoniec to asi nic nebolo v jeho pripade. Nechcela som ta vystrastrasit, tiez som bola zvedava co to je a tam odbornik pise ze neodkladat navstevu dr preto som ti dala link. Drzim palce nech to nic nie je.

ellami
autor
27. mar 2019

@whatever1 ďakujem