Cawte toto sa mi spravilo na oku. Keby som doma bežím hneď k očnej, ale som do veľkej noci v zahraničí. Bolí ma trochu oko a hlava. Neviete co to môže byť. Hneď ako prídem na Slovensko pobrežím k lekárovi.
Moze to byt aj prasknuta cievka
Ja mam podobny flak na bielku uz dlho - v mojom pripade je to znamienko v oku. Tak ako na kozi, mozu sa znamienka tvorit aj v oku a dokonca aj na pozadi, ze ich len tak volnym okom nie je vidno. Bola som s tym u ocnej, ktora iba skontrolovala ake je to znamienko, ci nahodou nie je zhubne a tak...a je to vsetko v poriadku, nic dalej s tym v mojom pripade nemusim riesit.
@ellami https://www.ulekare.cz/poradna-lekare/pigmentov... tu ma niekto rovnaky problem ale ako to dopadlo neviem..
@ellami ten chlap zalozil na druhy den dalsiu otazku ale ze u dr uz bol a zase sa pytal ci sa to da odstranit kvoli estetike. Takze nakoniec to asi nic nebolo v jeho pripade. Nechcela som ta vystrastrasit, tiez som bola zvedava co to je a tam odbornik pise ze neodkladat navstevu dr preto som ti dala link. Drzim palce nech to nic nie je.
@ellami je to pigmentova škvrna na oku..ja by som asi vyhľadala aj miestneho ociara....a hlavne keď sa títo spravilo zrazu....