Zdravím, len sa chcem spýtať koľko vás stal strojcek v dospelosti na zuby ( nalepenie samotného strojčeka nemyslim celu liečbu keďže tá je u každého individuálna a tým pádom aj cena. ) kľudne môžete aj mesto napísať ďakujem.
@lululucy ďakujem pekne za odpoved.
Ja som dala za nalepenie okolo 1000e a spolu okolo 3000e, len to už bolo dávnejšie
@andreagartnerova pfu, tak 1000€ len za nalepenie je extrém 🥺 ale tak asi to za ten výsledok stojí no..
Oboje zuboradie spolu tak nejakých 500vrch čo si pamätám, ale ja som mala zuby hrozne a neľutujem, že som si ho dala.
@andreagartnerova Noo tak to už rozumiem :D a áno snáď ani ja nebudem ľutovať no..
Ja som včera akurát pozerala že koľko by ma to vyšlo a minimálne 3 500€
@janai1 určite nie nalepenie strojčeka 🙂 to je finálna suma aj s kontrolami apod. Otázka bola že koľko platíte za nalepenie.
No tak ja som ani nepozerala nalepovaci 🤷♀️ tak potom ignoruj
@janai1 fórum je o fixnom strojčeku.
😂😂😂 Som ti písala ze to máš ignorovať ok? Nechápem...
A nie je to fórum ale diskusia 😉 a v tej pokiaľ viem je dovolené vyjadriť akýkoľvek názor 😉 keď nechceš aby ti to komentovali aj iný ľudia, treba si to písať na súkromné 👌
A keďže nevieš používať čiarky je naozaj ťažké z tvojej vety usúdiť, že si nepraješ aby ti tu písali baby celkovú cenu 🙂
@janai1 aha, takze čiarky menia total celu situáciu hej? Oke ;) to z obyčajnej “diskusie” si zistila, že neviem používať čiarky? Hmmm, dobre pani slovenčinárka ;)) i keď 😅 nominatív pluralu ti tiež nic asi nevraví a čítanie s porozumením ani nevravím 🙂) keďže ty tu cely čas píšeš ohľadom neviditeľného strojčeka a ja ešte v názve mám, že má zaujíma cena fixného strojčeka 😆 tak ja na tvojom mieste sa ani nevyjadrujem na diskusiu kde sa človek pýta na úplne iný typ strojčeka.
@janai1 peace ❤️
Kosice. Po nalepenie som dala spolu asi 600 eur. Kazdych 6 tyzdnov som chodila na kontroly 20 eur, 2x mi menil drotiky 60eur/drotik. A na konci som dala 200 eur. Spolu asi 1200 eur. Nosila som ho rok 2017-2018