Zdravím,
pozná niekto kliniku Biodent v Košiciach a vie mi poskytnúť referencie, čo sa týka fixného strojčeka na zuby? Raz som tam bola a mala som trocha zvláštny pocit, nakoľko som im povedala, že mám záujem o strojček a aj napriek tomu ma objednali na čas, kedy tam nebol doktor, ktorý jediný sa tejto oblasti venuje. Takže som tam šla v podstate zbytočne a veľa informácii mi neposkytli. Na Facebooku sú na nich však dobre ohlasy...má niekto priamu skúsenosť s touto klinikou a hlavne čo sa týka oblasti výroby fixného strojčeka v tejto klinike?
Poprípade poradiť mi nejakú dobrú kliniku v Košiciach zameranú na strojčeky s prijateľnými cenami, nakoľko už mám po 18tke.
Ďakujem...
je to nova klinika, cize vela skusenosti s jej ortodonciou nebude... skor sa treba zamerat na skusenosti a uspesnost toho konkretneho lekara. Vies jeho meno?
treba mysliet aj na to ze okolo 30 rastu zuby mudrosti uz po 18tke je vyvin celeho tela ukonceny aj zuby su riadne ulozene tak sa moze stat co sa aj mne stalo ze zuby mudrosti mi tak natlacili zuby ze neskutocne tesne niektore mi to az zdeformovalo.takze niekedy to moc nepomoze.
@dorottka najlepsie sa to riesi este v case ked sa dieta vyvija ze rastie cele telo aj hlava celust ked uz je dieta dospele je velka pravdepodobnost ze sa zuby vratia do povodneho stavu po rokoch.ja som mala tiez strojcek tesne pred 18stkou 2 roky nosenia trapenia a keby si zuby netlacim spodnymi tak uz davno pradavno ich mam ako pred strojcekom.ale to je moja skusenost.inym to moze pomoct no ja sama mam chalanov a teda do 18 by som necakala este nemaju vsetky zuby vonku trvacne ale tiez sledujem ako vyrastaju.
@mimkamimka
pozrela som si ich stránku a celkom ma to zaujalo, zavolám tam...dakujem za odpoved 🙂
Som rada, ja som spokojna, pristup, odbornost...sestra viac ukecana ale da 😉
@lucyjj dr. Surovkova na Hroncovej