Fixácia - stabilizácia stavcov

nikolfa
27. jan 2022

Ahojte , boleli vás v noci stavce po stabilizácii chrbtice ? Nosím korzet cez deň sa to dá vydržať ale v noci sú to nočné mory .

kajulna
27. jan 2022

@nikolfa boleli,po pravidelnom cvičení postupne bolesť prechádzala. Korzet nosiť minimálne a veľa cvičiť a čo najmenej sedieť.

mamina0078
27. jan 2022

Nie, skôr naopak cez deň bolesti v noci nie až tak

nikolfa
autor
27. jan 2022

@kajulna ahoj korzet mam predpísaný 3 mesiace

kajulna
27. jan 2022

@nikolfa ja mám tiež korzet ale nenosím ho skoro vôbec, iba pri dlhšej ceste autom, čakaní u lekára ako takú poistku, alebo vonku keby sa mi náhodou šmyklo. Mne neurochirurg vravel, že čo najmenej ho nosiť lebo telo si naň rýchlo zvykne a svaly potom nedržia ako majú.

nikolfa
autor
27. jan 2022

tak ja som tesne po operácii asi záleží od počtu stavcov fixácie, mne dal neurochirug korzet na 6 týždňov a potom asi ešte 6 týždňov .

kajulna
28. jan 2022

@nikolfa a kde ťa operovali? Ja som 3 mesiace po operácii.

nikolfa
autor
28. jan 2022

@kajulna v Košiciach , pred 3 týždňami

nikolfa
autor
30. jan 2022

@mamina0078 ahoj kedy tá prestali bolieť

butterfly333
21. jan 2023

Ahojte mali ste tie bolesti pre operáciou v driekovej oblasti? Mam bolesti oblast krížov vraj posunutý stavec L5 idem ešte na MRI včera mi musel dat dr injekcie do chrbtice strasne to boleli ešte stále boli vraj to vyzra na operáciu .ako to prebieha po operácii ako dlho v nemocnici a tak.Ja som momentálne po operácii kolena nieje to moja prvá operácia celkovo 7operácia nôh .