Fitshaker proti diastáze

7. dec 2022

Ahojte,chcela by som sa opýtať či niekto skúšal fitshaker program proti diastaze?
Či pomohol?
Vdaka.

pukina
7. dec 2022

ja teda skusenost nemam, ale toto nie - fitshaker je super, ale diastazu treba riesit s fyzioterapeutom osobne, nie videami cez internet. S najvacsou pravdepodobnostou nebudes spravne dychat a zapajat spravne svalstvo, co je pri tychto cvikoch nesmierne dolezite, a diastazka sa ti bud nezmeni alebo zhorsi.

autor
8. dec 2022

@pukina ahoj,ide o to ,že som bola na sone u dr tam mi diastazu nepotvrdili že len vraj na 1 prst Max a keď som bola u fyzio povedala že minimálne 2 prsty. A mám aj oslabenú brušnú stenu takže ozaj brucho vyvalene do von
Ale je fyzio € nemám, stala má vyše 30€ jedno sedenie. 😢Aj to myslím že sme sa až tak cvikom nevenovali a p inej v rámci mesta neviem. Zúfalá som
Som rok a pol po pôrode
To bruško je také dominantné na tej postave,dosť ma to trápi vidím že v okolí pupka mám hlavne problém tam je viditeľne vystupene a tam aj cítim ten rozostup..

macekovam
8. dec 2022

Podľa mňa ti ani fitshaker ani fyzioterapeut nepomôže... Poznám dievčinu co cvičí sama pre ženy s diastazou a čuduj sa svetu.. Sama si ju dala z operovať a pokojne precvicuje ďalej ze,, akože,, pomáha týmto ženám... 🤨