Ahojte,chcela by som sa opýtať či niekto skúšal fitshaker program proti diastaze?
Či pomohol?
Vdaka.
@pukina ahoj,ide o to ,že som bola na sone u dr tam mi diastazu nepotvrdili že len vraj na 1 prst Max a keď som bola u fyzio povedala že minimálne 2 prsty. A mám aj oslabenú brušnú stenu takže ozaj brucho vyvalene do von
Ale je fyzio € nemám, stala má vyše 30€ jedno sedenie. 😢Aj to myslím že sme sa až tak cvikom nevenovali a p inej v rámci mesta neviem. Zúfalá som
Som rok a pol po pôrode
To bruško je také dominantné na tej postave,dosť ma to trápi vidím že v okolí pupka mám hlavne problém tam je viditeľne vystupene a tam aj cítim ten rozostup..
Podľa mňa ti ani fitshaker ani fyzioterapeut nepomôže... Poznám dievčinu co cvičí sama pre ženy s diastazou a čuduj sa svetu.. Sama si ju dala z operovať a pokojne precvicuje ďalej ze,, akože,, pomáha týmto ženám... 🤨
ja teda skusenost nemam, ale toto nie - fitshaker je super, ale diastazu treba riesit s fyzioterapeutom osobne, nie videami cez internet. S najvacsou pravdepodobnostou nebudes spravne dychat a zapajat spravne svalstvo, co je pri tychto cvikoch nesmierne dolezite, a diastazka sa ti bud nezmeni alebo zhorsi.