Ahojte. Vie mi niekto poradit? Nasla som hrcku v prsniku v decembri.... A tak som bola aj na ultrazvuku vtedy som mala velkost 1,3cm. Potom som bola vo februari zase ale už v Šaci a vtedy som už mala 2,5cm ... Doktorka mi povedala , že sa mam vrátit lenže zo školy som nemohla vymeškať takže teraz idem v júni 7meho. Budú mi robit ultrazvuk, rtg, a aj biopsiu... Často mam bolesti a tak som čitala na internete že fibroadenomy niesu bolestive... Ale ma to strasne boli a aj cítim , že mi to aj narástlo :( . Vie mi niekto poradit???? A jak prebieha operacia? A boli biopsia velmi???? Dakujem za odpovede 🙂
@nika511 ja som mala presne 19 ked som si tiez objavila hrcku. 3 roky som kazdeho polroka chodila do onkochirurgickej ambulancie a na UTZ. Obcas ma to bolelo a vzdy ma odpoklonkovali s tym, ze som mlada a ze sa to neriesi. Raz tam bol mlady doktor a ten sa ma spytal ci si to nechcem dat vybrat - a ja ze ano, urobili mi to hned tam na ambulancii pri lokalnom znecitliveni. Apoviem ti, nic lepsie sa stat nemohlo. Nastastie to bol len fibroadenom, jazvu uz nevidno, ziadne problemy nemam. Moja rada, nech ti vyberu cele. Budes ma 100 % istotu co to je a hlavne uz ziadne bolesti ani nic ine a v hlave pokoj.
Dakujem ti 🙂)))
A to som vynechala ,že mám 19rokov 🙂