Ahojte v decembri idem na operáciu odstránenia fibroadenomu. Zväčšil sa mi za pol roka a na ňom narástol nejaký prekrveny útvar. Hrčka ma poslednou dobou aj dosť boli. Mali ste to niekto tiež? Nikto mi presne nevedel povedať co na tom narástlo, ale ze je to určite nezhubné, len ma zaujímali skúsenosti. Dakujem
@ludka98 mne tiez nechceli(len sono, kde mi to nasli az na moje "ukazanie" na 2x, a potom biopsia a vraj fibroadenom), ja som na tom vybrati trvala, isla som k inej gynekologicke, ta mi dala papier... nakoniec to bol hamartom, 4x3x2 cm (na sone, ze nejake 2centimetriky) a bolelo ma to teda dost, vacsinu mesiaca som ledva ruku zdvihla. Vsetko by len sledovali a kontrolovali a najskor kazdy mesiac na sono, potom kazde 3m... no po roku som toho mala dost. A mam svaty pokoj od vtedy :D
@simca06022011 co to je preboha ten hamartom?... Noo ja idem tiež na vybratie... Len horšie je ze sa mi niečo tvorí aj na druhej strane ale k tomu sa zatiaľ nikto nevyjadril tak uvidíme co to bude
Ahojte vedeli by ste mi prosím Vás niektorá poradiť bola som na biopsii v jednom prsníku mám fibroadenom a v druhom mi vyšlo fibroproliferativna choroba nikdy som sa s ničím takým nestretla vedeli by stei poradiť čo to je?
kde ho máš? Ja to takto mám tiež no na prsníku