Prosím vás v práci mi farba rúk sa začala meniť z normálnej na fialové a naopak, keď mi ruky sfialovia tak mi príde zle točia sa mi veľmi hlava a ťažko sa mi dýcha , iné časti tela nemenia farby 🙈 prosím vás poradíte mi čo to môže byť ďakujem
Je to znak, ze tvoj organizmus sa nedokyslicuje. Určite ísť čím skôr za doktorom. Toto by som nebrala na ľahkú váhu..
smer obvodak cim skor
@danka2009 teraz si nerobim srandu, vazne nie, ale raz som videla taku komediu, kde mal chalan presne to iste co ty, zacal panikarit a riesit doktorov. A nakoniec sa prislo na to, ze mal nove nohavice s vreckami, kde mal tie ruky strcene a tie mu ruky stale farbili.
Ak to ale nieje nahodou tvoj pripad, urcite chod cim skor k doktorovi...
A kde robis? ...možno chlad, možno osvetlenie...zdaju sa ti fialove a zlaknes sa, spanikaris
Pracujem v potravinárstve vo fabrike, takže teplota je v hale 22,5° osvetlenie žlté 🙈 dosť som sa zľakla , lebo hlava sa mi zatočila a videla som že ruky mi menili farbu
Autorka, byt tebou, tak co najskor vyhladam obvodneho lekara… moze tam byt problem so srdcom, ci cievami. Tak sa nechaj vysetrit, nech sa co najskor pride na to, co sa skryva za tvojimi tazkostami.