Ahojte nemáte prosím vás skúsenosť fialoveju nechty na rukách moja obvodná žiaľ nevie čo to môže byt
má to syn mojej sesternice... má málo kyslíka.
ja mám choré srdce a bežne mi fialovejú prsty. A ústa ako keby som mala naružované s fialovým rúžom .Daj si vyšetriť srdce. A áno je to aj súvis s kyslíkom vtedy je zle okysličovane srdce.
@alickapusinka robila mi len EKG obvodná neviete poradiť čo ďalej ? Fakt sa už bojím
@mara66 EKG vyšlo v poriadku viac to neriešila doktorka
@natalia2211 no ja som to mala od puberty šelest na srdce som dostala mám už viac rokov ale pretrvavajô potiaže chod čím skôr k lekárovi.
@alickapusinka už som bola 3 krát zas spravila len EKG to vyšlo v poriadku ďalej to nerieši a ani nechce
@natalia2211 ja mám viac fialové až do bordová dakedy ako keby som mala prsty vo zveráku. A TY máš fialové chod na vyšetrenie. Bodaj by to nebolo nič vážne ale chod. A ústa TI nefialovejú nevšimla si si pozoruj sa aj ústa.
@alickapusinka ústa mám také bordove skôr, len mi býva už dosť zle závraty bolesti hlavy, neviem či sa pýtať od doktorky na interne alebo kde keď to ma na háku
@natalia2211 pýtaj sa ku kardiologovi môžeš ísť ak máš peniaze ku súkromnému tak tam zaplatíš a nepotrebuješ výmenní lístok.
@jarkap1 saturacia mi veľmi behá mám 99 potom klesne na 90 a stalo sa mi že kleslo až na 84 bolo mi na odpadnutie aj o tomto vie obvodná iba na mňa vypleštila oči
@natalia2211 nemáte problém so srdcom?