Ahoj,zaujimalo by ma,ci mate niektora skusenost s fazetami na grednych zuboch?Moje jednotky su zhryzene a jedna trochu vycnieva-vadi mi to,takmer sa neusmievam.Moja zubarka mi navrhla korunky,ale ja dost vaham-zuby mam v poriadku,bez kazov a vyplni a zda sa mi drasticke umrtvovat ich na korunky.
@malinka158 no ceny su brutal ale krasny usmev stoji zato.A ty preco zvazujes?Bola si uz na konzultaciu?
ake su tie ceny?
@malinka158 kompozit by som veľmi nechcela a tiež mám rovnaký problém, jedna jednotka mi trochu vyčnieva a nevyzerá to pekne, chcem to korigovať.. do pp to tiež nemám ďaleko
@fanyke kuk tuto http://www.vordent.sk/cennik
i ked cena nie je konecna ale urcite lepsie jako platit 300 eur iba za fazetu
Len ci sa to nebude casom odlupovat?
@henikav odlupovat by sa to nemalo, len samozrejme po case sa aj tie opotrebuju, ale mali by vydrzat okolo 10 rokov
@briketa ani strojcek nie je záruka ze budes mat zuby rovne. Ja som ho nosila rok, potom nocny strojcek a asi po 2 rokoch sa zub dal do povodneho stavu.
@malinka158 a mas zozadu naspodu nacementovany ten minidrotik? Ten nedovoli zuby pohnut.
@briketa nie, neviem kde ti to takto robili ale u nas sa to tak nerobi. poznam viacerych co nosili strojcek ale takto to nemali
@malinka158 ano tu to tak kazdy ma (Kalifornia) aj moj muz z Anglicka to ma presne tak a aj vo Svajci to tak robia. Potom sa tie zuby nepohnu uz nikam.
@briketa tak vies ako to je na Slovensku funguje vsetko inak 😀 😀 😀
fazety sa daju v pohode, len nemala by si mat zly zhryz, skripat zubami,,,
@kathawka ahoj mas ich aj ty?
nie ja ich nemam, ale v okoli to viac ludi riesi teraz, je to moda 😀
aj ja mam uz 15 rokov podlepene zuby drotikom 🙂 takze robi sa to aj na Slovensku, akurat treba mat dobreho zubara 🙂
@malinka158 a poznáš toho zubára?
@kathawka tak nie len moda ale jednoducho třeba sa starat o zubky 🙂
@fanyke osobne zatial nie ale asi sa objednam k nemu
@pppeeetttaaa tak vidíš moja o nieco takom asi nemala ani sajnu 😒
v tvojom pripade by som urcite zvolila iba fazety, nie korunky. ja sa chystam tiez, potrebovala by som na predne 4, len tie ceny ☹