Ahojte mám reálne takmer čierne oci, proste najtmavsi pigment hnedej.
Chcem príležitostne modré, no musia byť dioptrické.
Dnes už musia existovať nejaké čo tu čiernu prekryjú.
Máte niektorá skúsenosti a viete mi poradiť značku?
Ďakujem
Take modre ake si vy zjavne predstavujete to nebude.. a je to potom aj dost vidno, ze ta duhovka je “divne sfarbena”
Naozaj kokos veď tie Číňanky menia oči na hociaké farby a veľkosti a my stále nemáme tieto možnosti 😔 to je hrozne
Nosila som jeden cas tiez som chcela z ciernych modre.je to skor len take na frcu..neprirodzene..tie co sa mi pacili syte modre takmer nikdy nic neprekryli.zo zelenej bola srackova a ked som isla do bledsej modrej vypadala som ako upir alebo husky.poskusala som snad 15 znaciek bez dioptrii a farebne jedine ktore mi ozaj pekne prekryli boli zo serie twilight na haloween cervene a jedny uplne sialene fialove 😂nakoniec som sa na to vykaslala..skusaj hladaj mozno vymysleli nieco nove uz je to 10 rokov co som mala taky sosovkovy osial...
Zo znaciek ktore si pametam to boli colorVUE 3 tones tie mali siroky vyber a colorVUE acrazy lens boli tiez od vymyslu sveta..vsetky boli nedioptricke 3 mesacne..
@janhe neviem ci sa vyber a technologie zlepsili, ale ja som mala zelene a neprekryli, ale aj ma ocna upozornovala