Farbenie vlasov Hennou, keď užívam Prednison

veronikatiki
31. júl 2020

Dobry ma niekto skusenost zo zafarbenim vlasov s hennou ak od prednisonu velni mi padaju vlasy a farbenie teda nemozem no mam uz odrasty hrozne a kedze henna je prirodne ci mozem?

korunka1
31. júl 2020

Kľudne si môžeš farbiť aj normálnou farbou, tabletky na to vplyv nemajú

leangela
31. júl 2020

@korunka1 len tym vlasom to moc neprospeje, ked vo velkej miere padaju.
@veronikatiki henna je dobra alternativa, nezatazi ti tak vlasy, zafarbi ti odrasty a tiez sa ti vlasy pozbieraju, daju sa ti dokopy 🙂

veronikatiki
autor
31. júl 2020

@korunka1 no praveze mi vypadavaju vlasy od prednizonu uz som aj musela ostrihat na kratko :( lenze mam farbene ciernou moje su svetlejsie a teraz pri odrastoch hroza a povedali nefarbit si itak padaju v obrovskom mnozstve

veronikatiki
autor
31. júl 2020

@leangela takze henna moze byt?ono neverim ze pomozze lebo to svinstvo prednison je hormonalna tabletka a kym to berem vsetky moje tazkosti spojene snim ostanu bohuzial aj tie vlasy

danajahotkova
31. júl 2020

@veronikatiki Vypadávanie vlasov momentálne neovplyvníš, pokiaľ budeš brať tieto lieky, tak tento problém bude pretrvávať. Ale henna ti pomôže aspoň zafarbiť vlasy bez toho aby si im ešte nejako viacej škodila.

veronikatiki
autor
12. sep 2020

@danajahotkova skusalasom 2x vobec nechyti hennu :( hlavne pri tych korienkoch kde uz ledva mam vlasy :( a oni furt a furt padaju :(

danajahotkova
11. okt 2020

@veronikatiki Akú hennu si si dávala?

veronikatiki
autor
11. okt 2020

@danajahotkova fuuu uz som vyhodila ale ta normal z DMka taka jak seno sa zalieva