Pekny den,mam troska nezvycajnu otazocku. Pouziva niektora z vas farbu na vlasy od Syossu a sampon proti vypadavaniu a rastu vlasov Alpecin? Pred necelymi 2 tyzdnami som presla na tuto znacku farby a pred tyzdnom som zacala pouzivat tento sampon. Moj problem je,ze mi uz celkom vidno odrasty a to som sa farbila kazde 3-4 tyzdne. Podla vas to robi ten sampon,ze by mi tak rychlo rastli vlasy alebo je zla farba,tak rychlo by sa zmyvala? Na krabicke bolo ze ma byt dlhotrvacna. Ma niekto skusenost s touto znackou farby? Dakujem 😉
Ja syoss pouzivam asi od kedy je na trhu a som spokojna aj farbu aj sampon . Vlasy mam leskle a farba mi drzi , mne osobne vyhovuje. Asi zavisi od vlasov ja vzdy po troch zmyvaniach vyumyvala palete mala som vlasy matne az prasive. A strasne lamave , to teraz nemam. Ale kazdemu sedi nieco ine
Ja som dlho pouzivala farby od Loreal , boli dobre,vydrzali dlho,ale chcela som zmenu lebo tie farbili viac menej do zlta. tato Syoss farbi do biela,ale ako som pisala,po necelych 2 tyzdnoch uz vidno odrastene vlasy. nevedela som ci je to tym samponom alebo farbou. ale zrejme teda farbou,co mam mrzi,lebo odtien sa mi paci. ale asi tiez zmenim znacku,lebo farbit si kazde 2 tyzdne sa neda :(
Ja roky používam Syoss farbu bez amoniaku, 100% olejové zložky..a vždy mi vlasy chytilo presne ako na krabičke 🙂 skúšala som od nich tri odtiene a všetky ako na krabičke 🙂 a odrasty mi vidno až po troch týždňoch ale ak človek zvolí správny odtieň (ktorý je približne v tóne aktuálnych vlasov) tak ani tie odrasty nevyzerajú ako odrasty, splýva to v jeden celok 🙂 možno to spôsobil ten šampón, obsahuje kofeín...tak či toto nespôsobilo šarapatu a možno aj v kombinácii s farbou, ťažko povedať 🙂
Ja tiez pouzivam tuto znacku a som velmi spokojna , vydrzi aj mesiac aj ked niekedy uz vidno odrasty tak ako tu pisu zienky vobec to nevyzera zle posobi to dost jednotne. Mne predtym ako som pouzivala obycajne tak raz spalili pokozku , ze mozno mesiac som mala v hlave chrasty a odvtedy pouzivam len bez amoniaku a tato znacka mi sedi najviac.Ale zas kazda mame ine vlasy aj pokozku na hlave.
no ja som si farbila asi pred dvoma tyzdnami vlasy....so syoss farbou a veru uvazujem silno nad tym ze nikdy viac...konkretne bezamoniakova farba ....ale teda vlasy mam flakate...aj moje mi je vidno..farba sa mi vymyva pri umyvani vlasov.....kedysi som sa farbila najlacnejsimi farbami a farba na vlasoch mi super drzala,nevymyvala sa...pripisovala som to zmene kvality vlasov po tehotenstve..ale veru zmenim znacku farby