mile zienky- mamicky, snazilky, tehulky 🙂
ak mate skusenosti s touto cisto prirodnou farbou na vlasy bez chemickych prisad, dobre tipy a triky ohladom pouzivania, farbenia, udrzby, dajte vediet. Mozno pomozete niekomu ako som ja, kto ma suche znicene vlasy a zo zufalstva skusam aj tuto alternativu, sice farbi- aj ked nie tak velmi silno ako klasicke umele farby ale odrastene vlasy mi vobec nechyti ☹ asi peto ze som prirodzene tmavovlasa a moja farba bola doteraz vytahana slnkom, melirom, ci farbou...tesim sa na Vase postrehy a napady🙂
nech sme vsetky krasne 😵 😵 😵
@pandula dik za recenziu, ja nad tym uvazujem uz asi pol roka ale este som sa nedokopala k tomu si farbu kupit.... takze jednoznacne doporucujes, ano?
@kaktusik007 ahoj ano odporucam. ale ozaj treba nemat farbene vlasy ako zaklad par mesiacov aj dlhsie .. bo to lepsie chyti. tiez treba mat teplomer kuchynsky. ten proces farbenia a zarabania tej farby je dlhsi ale stoji to zato kebyze mam znova farbit uz len ju pouzijem nenormalne krasne vlasy som mala zdrave pevne. ale teraz som najspokojnejsia nefarbim vobec 😀 😀 😀
@pandula
@kaktusik007, žienky môžem poprosiť o radu, skúšali ste na prekrytie šediny khadi? Vlasy si nefarbim tak som chcela prírodnú farbu keďže kde tu mam strieborný vlas, v predajni mi tetuska povedala, že to je asi na 5 umytí, ja si však vlasy musím umývať každý deň, keďže sú mastné a veľmi jemne a ráno mám na hlave jednoducho hniezdo. Dufala som, že vydrží dlhšie.
Ďakujem
@evittam veruze dalsia diskusia o henne, kde pridava produkty, akoze nenapadne teraz zalozeny novy nick 🤦♀️
@kim_rossi_stuard ja som si ju dala 9 mes. dozadu presne tu svetlo hnedu a od vtedy som nefarbila. perdtym som nefarbila podctivo niekolko mesiacov cca 4. aby sa zmyla uplne farba a farba chytila presne ako bolo na vzorke. , vlasy leskle. akurat mne sa nepacil zapach henny. plus ze som farbu mala na hlave 2 hodiny ale ten vysledok bol toho hodny, moj zamer nou zafarbit bolo ze si necham vyrastat vlasy na svou povodnu farbu a tak to aj je. uz mam 15 cm vyrastene a vlasy vyzeraju prirodzene vobec neni vidiet kde farbene khadi je a kde je uz moja farba je to jemny rozdiel. ta kvalita vlasou po je nenormalna oplati sa vyskusat