Dobrý deň, prosím vás, máte skúsenosti s tým, že by vyšiel falošne negatívny PCR test? Mám silnú nádchu bez teploty, blbo cítiť som sa začala v piatok, v pondelok ráno ma otestovali a som negatívna. Ale úplne som stratila čuch aj chuť, takže som z toho dosť znepokojená.
Ak mas silnu naschu, cize teoreticky vysoku naloz virusu, velmi silno pochybujem, ze by PCR vysiel falosne negativny.
Este stale existuju aj klasicke choroby a ano, aj pri nich sa straca chut a cuch
Ano mám skúsenosť. Pcr negatívny v čase teploty ,až protilátky ukázali prekonanie covidu. Neverím žiadnym testom.
Môže sa stať pri nesprávne urobenom odbere + ak Labak používa nejaké nekvalitne testy….otestujes sa ešte raz v inom labaku.
Kamoš testovaný v CZ negatívny, po príchode na SK - sám v aute- pozitívny. Bol sa testovať kvôli príznakom a aj mal o pár dni stredne ťažký priebeh.
Ahoj, to je nádcha podľa mňa a zbytočne testovať....
Ja by som šla ešte aspoň na AG pre svoj kľud
objednaj sa znovu, alebo chod na AG a mas pokoj, budes vedeit. Ale moze to byt aj obycajna nadcha
No máš silnú nádchu takže je normálne že si stratila čuch a chuť. Bežné choroby nevymreli takže máš proste nádchu. Netreba za všetkým hneď vidieť koronu. Môžeš normálne fungovať