Falošne negatívny PCR test

20. okt 2021

Dobrý deň, prosím vás, máte skúsenosti s tým, že by vyšiel falošne negatívny PCR test? Mám silnú nádchu bez teploty, blbo cítiť som sa začala v piatok, v pondelok ráno ma otestovali a som negatívna. Ale úplne som stratila čuch aj chuť, takže som z toho dosť znepokojená.

kkovacovak
20. okt 2021

No máš silnú nádchu takže je normálne že si stratila čuch a chuť. Bežné choroby nevymreli takže máš proste nádchu. Netreba za všetkým hneď vidieť koronu. Môžeš normálne fungovať

blondiee83
20. okt 2021

Ak mas silnu naschu, cize teoreticky vysoku naloz virusu, velmi silno pochybujem, ze by PCR vysiel falosne negativny.
Este stale existuju aj klasicke choroby a ano, aj pri nich sa straca chut a cuch

mez
20. okt 2021

Ano mám skúsenosť. Pcr negatívny v čase teploty ,až protilátky ukázali prekonanie covidu. Neverím žiadnym testom.

portret7
20. okt 2021

Môže sa stať pri nesprávne urobenom odbere + ak Labak používa nejaké nekvalitne testy….otestujes sa ešte raz v inom labaku.
Kamoš testovaný v CZ negatívny, po príchode na SK - sám v aute- pozitívny. Bol sa testovať kvôli príznakom a aj mal o pár dni stredne ťažký priebeh.

frzeiovn
20. okt 2021

Ahoj, to je nádcha podľa mňa a zbytočne testovať....

nika523
20. okt 2021

Ja by som šla ešte aspoň na AG pre svoj kľud

simca06022011
20. okt 2021

objednaj sa znovu, alebo chod na AG a mas pokoj, budes vedeit. Ale moze to byt aj obycajna nadcha

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz