Fajčenie - stres

hellriders
30. nov 2023

Dobrý deň, mám veľký problém že ja ako zásadity nefajčiar čo nikdy nefajčil a bol proti tomu tak som začal veľmi fajčiť z dôvodu že som bol veľmi nešťastný zo vzťahov .. posledné dva ženy ma nechali oklamali a našli si iného chlapa .. ja som do vzťahu dával všetko lásku vernosť podporovanie , pochopenie druhej polovičky, k problému sa staviam ako chlap a vždy som ho chcel vyriešiť a nie utekať od problemov preč, no čo čert chcel nechcel proste toľko energie čo som dokazal ja dať všetko bolo nazmar a vzťah mi padol ... Ženy si našli iného chlapa a mňa nechali len tak bez bez porozumenia empatie .... a začali obrovské stresy smútok a pocit prazdnoty ... A bolo to prvá krabička sa kúpila najprv veľké kašlanie ale aj tak som začal fajčiť , smrdí mi to ale ten obrovský stres a prázdnota vo mne je taká ze musím po cigarete stále siahať.... Šport , zabehanie si ma vôbec neukludní, komédia, prípadne iná aktivita vôbec má nedokáže naplniť ako len tá cigareta.. elektronickú nechcem ta mi nechutí .. proste musím mať klasickú... Neviem čo dalej naozaj čas moc mi nepomáha ani ... Prosím o radu ..

isadoraisa
30. nov 2023

@hellriders teraz si kysly fajciar

hellriders
autor
30. nov 2023

@isadoraisa ako to myslíš kyslý fajčiar?

h2
30. nov 2023

@hellriders Že už nie si "zásaditý". 😁

hellriders
autor
30. nov 2023

@h2 aha tak no ja by som skôr potreboval poradiť lebo nechcem v tom pokračovať

h2
30. nov 2023

@hellriders Tak v tom nepokračuj. Ide Nový rok, daj si predsavzatie, že prestaneš a prestaň.

hellriders
autor
30. nov 2023

@h2 Ale to je veľmi ťažko v tejto situácii

taga
30. nov 2023

Ale prosim ta v akej situacii? Myslis si, ze tvoje problemy su najvacsie na svete a utapas sa v nich to je cele... myslis, ze nikomu inemu sa nezrutil na chvilu svet po rozchode? Kazdemu cloveku - ide len o to ako sa zachovas: bud sa oklepes, vzchopis a ides dalej, vezmes si z toho nejake ponaucenie, alebo sa z toho psychicky zrutis, cely svoj mikrosvet aj so svojou mirkoburkou zavries do krabicky cigariet a budes sa v tom utapat. Ja som malo empaticka,viem o tom, ale taketo nariekanie dospelemu chlapovi proste fakt nesvedci...

hellriders
autor
30. nov 2023

@taga no vyzerá to tak že som teraz slaboch áno na chlapa to nepristane... Len to sklamanie ma takto dokopalo k tomu ... Človek už potom ani neverí že môže byť lepšie

aniele
30. nov 2023

Hľadaj spôsoby a nie dôvody. Zamestnaj ruky a hlavu niečím kreatívnym. Kresli, stružlikaj z dreva, stavaj modely... uvidíš, ako ťa to nakopne.