Fajčenie po operácii žlčníka

enisska
12. mar 2014

Ahojte,zaujímalo by má kolko po operaciu zlcnika sa moze zacat opat fajčit.nemam to kde zjistit a lekarov sa pytat nechce.uz Som aj googlila a nic Som nenašla.mate niekto zkušenost?

sisaha
12. mar 2014

@enisska co ma spolocne zlcnik so zadymenim pluc? Ked ti napisem, ze rok, tak prestanes?

aristka
12. mar 2014

najlepšie je zapáliť si ešte tesne pred operáciou ,nech má anestézia radosť ...ja neviem ja by som riešila ,či vôbec operácia dobre dopadne ,ale niekto rieši fajčenie ...inak v špitály je zakázané fajčiť ,jedine pred budovou ,takže je to na tebe ,ako rýchlo budeš schopná vstať z postele a ísť do zimy v župane fajčiť....

enisska
autor
12. mar 2014

Operacia dopadla dobre,vsetko je ok.nemala Som na mysli ze si musím zapálit hned v nemocnici.len musí sa drzat přísná dieta a fajcenie velmi zlcniku neprospieva.ale to ani alkohol,tak sa trosku bojim.chcela Som len skusenost

jabadaba
12. mar 2014

@enisska najlepsie uz nezacat. Preco mas potrebu obnovit fajcenie? 😉

pukinka11
13. mar 2014

Ahoj, ja som si zapálila na druhý deň, prišiel ma pozrieť muž a dala som si hneď dve a v pohodke 😅 Dokonca aj sestrička ma pustila večer ešte na dve 😝

baskovcecity
11. aug 2014

Idem na operaciu prs, 3-4hod operacia, chcem sa opytat ako.to ovplivni anestezu , nejake znalosti ??