Ako skoncovať s fajčením kvôli vysokému tlaku?už som to skúšala ale dlho som nevydržala lebo som cítila abstak úzkosti a neviem ako to prekonat
Tiez odporucam zo dna na den. Najdi si nahradu. Ja som napriklad lizala lizatka 😀
@lucia851
Pozri poviem ti to ako chlap,čo 30 rokov fajčil cca 30 cigariet denne. Keď chceš prestať fajčiť,tak prestaň,ale musíš to naozaj chcieť. Mne jedno poobedie niečo preplo v hlave, dofajčil som čo som mal a viac som si nezapálil. A nemal som na to ani zdravotný ani žiadny iný dôvod. Ale zaujímavé,že ja som hneď žiadne abstáky nemal,u mňa sa začali prejavovať úzkosti a problémy skoro po roku a trvalo to cca rok. Ale je pravda,že aj po piatich rokoch mi sem tam vie cigareta zavoňat,keď niekto pri mne fajčí značku ktorú som aj ja fajčil.
Žuvaj žuvačky a neustale niečo rob. Ak ta napadne zapáliť si povedz si až toto dokočím, potom začni inu činnosť a skús vydržať čo najdlhšie.
@lucia851 zaráža má že nie niekto kto má na to vážne zdravotné dôvody nevie nájsť toľko odhodlanie
Meno deti vtedy 2-3 ročné povedali dedovi že sa ním nebudú mojkať lebo strašne smrdí v ten deň odhodil krabičku cigariet po viac než 30 rokoch fajčenie a to len kvôli detskému úsmevu
@lucia851 ja si myslim ze je celkovo tazke skoncit s navykom zo dna na den naraz. Skuste si kazdy druhy den znizit "davku" o jednu cigaretu menej. Alebo mazdy treti. Skratka postupne znizovat.