Ahojte ide mi hlavne o pozornost, sice aktivita je mierne zvysena ale to sa da zvladnut. Cize na sustredenost, pozornost eye q ci esprico. Ktore odporucite zo skusenosti?
@janhe syn bral cca od 3 rokov a max spokojnosť. Eye q mu pomohol. Bol viac sústredený a rozrozpraval sa viac. Ale treba to brat poctivo. Nie som žiadny predajca kupujem ho v Drmax. A taktiež chorý nebýva. Je to prírodný vitamín D, ktorý podporuje aj imunitu. Teraz ma 8 r a musím povedať, že keby som neskúsila, tak dnes je s veľkou určitosťou v špeciálnej triede a komoli slovíčka. On ma NKS(NARUSENU KOMUNIKAČNÚ SCHOPNOSŤ)+OSLABENÉ SLUCHOVE VNIMANIE.
@janhe máme eye q teraz je to premenované na EQUAZEN , užívajú ho obe moje deti. Za nás funguje. Zvládnu ľahšie udržať pozornosť , viac sa sústredia , lepšie rozprávajú. Doporučila nám ho sama logopedička plus karty od Kartulky, masáže úst, cviky atď. Všetko sme kúpili a poctivo denno-denne trénujeme a naozaj to pomáha. Len áno tá investícia môže byť pre niekoho vyššia. Prvých pár mesiacov sa užíva totiž 15ml (pre deti staršie 3 roky) až potom sa dávka zmierňuje na 5 ml. Jednu fľašu máš 200ml takže tých prvých pár mesiacov potrebuješ 2-3 fľaše tj 30-45€ mesačne. Užívame stále bez prestávok momentálne 3 mesiace
eye Q uplna blbost to čo su tu pozitivne reakcie to je od obchodaka čo to predava, osobna skusenost,
nezabera to mám doma niečo také
za mna oba pripravyk vyhodenie prachov , niet nič nad trenovanie pozornosti ,cvičenia a spoločenské hry , nepozorny mozog neda do pozoru vyživovy prostriedok, to je ako sadlo musiš cvičit ak chceš aby šlo preč