Viem, vecna tema. No zacal to byt u mna extrem... Dlhsie uz uzivam zinok, pridala som aj vitamin E. Viete mi poradit nieco? Mozno aj nejaky kvalitny sampon? Alebo co pomohlo vam?
@maria898 mne veľmi pomáhajú Revalid kapsule. Mne veľmi vypadávajú vlasy, mala som ich co raz tak menej na hlave.
Po nie celom mesiaci som už videla zmenu 🙂
@orchidea89 no ja uz m tiez poznatelne menej vlasov. U mna to nikdy nebola slava moje vlasy su jemne ale uz mi to pride extrem.
@maria898 chápem, ja som mala krásne dlhé vlasy a ostalo mi z nich "nic" .. ale už je to lepšie už sú hustejšie a dlhsie
Mne velmi pomohol sampon Parusan plus tonikum s vitaminy Biotin
@maria898 dobrý deň, tiež mám podobný problém, po prekonaní covidu mi začali vypadávať vlasy, mala som ich velmi husté, ale popri pracovných povinnostiach som to nechala v úzadí. Teraz to už riešim, kaderníčka má objednala na prečistenie vlasov a pokožky hlavy, že od parabenov a všetkého toho ,,bordelu" čo kozmetika obsahuje a potom si tam budem nanášať obyc. brezovu vodu na vlasy, údajne sa jej to osvedčilo. Prípadne dám recenziu, som objednaná ale až za týždeň. Tiež beriem rôzne prípravky z lekárne, ale mne nič nezaberá...
@maria898 ja som mala také vlasy
@orchidea89 parada
@maria898 dúfam, že do konca roka budem mat také dlhé 🤣
Forcapil
Ahoj akurát na mojom profile máš fotku že som skoro nemala už vlasy tak mi vypadali. Mne pomohla zihlavova voda.
@maria898 mne pomohol po covide z lekárne Dr max Revihair (užívanie tbl na 3 mesiace) + občas dám zinok
Od kožnej vodička alpicort
Zihlavovy šampón
Polovicu vlasov som dala ostrihať, nech si vlasy oddýchnu a vôbec ich nefarbim tieto 3 mesiace
A môžem povedať, že vlasy začali rásť ako divé konečne
@maria898 určite skús niečo brať vnútorne, napr. Vlasové hnojivo, ja som objednala teraz výrobky Milva, rašia nové vlasy 👍
@maria898 Ahoj ja som mala tiež podobný problem, hlavne na jar v tomto obdobi. Už nejakú dobu si aplikujem vlasovú vodičku Reparex Hair Loss, obsahuje rozne bylinky a aj kofein, ktorý je top na vlasy, ak ho aplikujes ku korienkom. Vlasy mi skoro vobec nevypadávaju. Nedam doupustit na túto vlasovú tinkturu🙏👍
Mne opakovane pomohol hairburst. Pouzivam celu radu produktov