Ahojte baby,
posledné mesiace mi začali extrémne padať vlasy, po každom česaní mi vypadne chumáč vlasov, už začínam byť zúfalá, pretože netuším, čím to môže byť. 😔 Vlasy si nežehlím, nekulmujem, pravidelne podstrihávam končeky, češem sa hrebeňom s jemnými štetinkami a od končekov postupne hore ku koreňom, aby som si ich nepovytrhávala. Vlasy nechávam uschnúť prirodzene, nefénujem. Používam dokonca šampón proti vypadávaniu vlasov a na rýchlejší rast vlasov do yves rocher, stravujem sa pestro, pravidelne, dodržiavam pitný režim. Je pravda, že mám náročnú prácu, v ktorej mám každý deň veľa stresu, ale nemám ho v poslednom období viac ako predtým, takže týmto to predpokladám nebude. Poraďte mi prosím nejaký účinný spôsob, ako zabránim vypadávaniu vlasov, lebo už začínam byť naozaj zúfalá. Ďakujem pekne. ❤️
@bambulienka25 štítnu som si dávala kontrolovať zhodou okolností nedávno, ale kvôli niečomu inému a chvalabohu výsledky boli dobré. Covid som prekonala ešte pred rokom v januári a očkovať som sa tiež bola dať naposledy ešte na začiatku januára, takže si nemyslím, že by mi koncom marca začali vypadávať vlasy z toho. A ďakujem za tip. 🙌🏻
@bambulienka25 naozaj pomaha forcapil ? Mám ho doma, týžden užívam
@pipikcek áno mne pomohol veľmi, už týždeň po užívaní som badala zmenu. Rok po kúre som si dala ešte raz a od prvej kúry mam husté a pevné vlasy, za tie 2 r mi narástli aj 20 cm a nechty mam tiež pevné
Dala si si spravit krvny test? Nizka hladina zeleza moze sposobit vypadavanie vlasov.
@monka105 ja som na vypadavanie vlasov začala z prírodnými sirupmi nepádajú mi tak extrémne pri kazdom cesani som hrst vlasov mala na hrebeni a xxx vsade v dome a tiez mi ako keby prestali rásť stale ta ista dĺžka.Teraz uzivam sirupy na prirodnej baze bez chémii a kedze je dobre ich kombinovať tak som si takto dala do poriadku ci uz vlasy,imunitu,kožné problémy,alergie a dokonca aj dlhodobo liecenu epilepsiu teraz som mala uz aj vysledky EEG dobre a aj ja sa citim teraz lepšie aj energiu mam,nie som unavená,spim lepsie,môžem určite odporučiť.
Jar a jeseň je u mňa podobná a teraz sa k tomu pridal aj prekonaný covid 🙄 vlásky padali a padli.. kdesi tu na fóre som čítala, že pri vypadávaní pomáha aj včelia materská kašička, najlepšia je vraj čerstvá, ale vyzerá, že u mňa zafungovali aj kapsulky (dá sa kúpiť v lekárni) a po cca mesiaci užívania je tých vypadaných vláskov menej 🙂 raz do týždňa si masírujem olejom (kokosový/ricínový/rozmarínový..) a skúšam teraz aj senovku - len zalejem zomleté semiačka teplou vodou, nechám cez noc postáť a potom vtieram do vlasov a len dúfam, že keď prestávajú padať, vyrastú aj nejaké nové :D Príčinu ale môžeš mať aj vnútornú takže by som odporúčala navštíviť aj DR.
@monka105 mne tak po covide zacali a pomohol mi obycajny zinok z lekárne, aj mi tak lekarnicka radila, obyc zinok
Baby je možné že ak som mala covid v marci tak teraz posledné týždne mi veľmi padajú vlasy,pomaly plačem koľko ich je.Na preventivke som bola,krv mám ok🙏🏻
@monka105 štítnu mas ok? Covid si mala? Mne na vypadávanie pomohol forcapil