Ahojte, asi casta tema ale po porode som to nejak nepostrehla. Maly uz ma polroka a mne padaju vlasy, ze uz ich nemam ani len do copu, normalne vidno blede miesta na hlave, neviem co robit. Kdekolvek napisem radia produkty, ktore mam odskusane a nefunguju iba stoja vela €. Co Vam pomohlo?
Čo tak ísť na kožné?
Základ je zinok, biotin
Pomoze ti lekar, zazracne prostriedky na rast vlasov su len bohapusty marketing, ktory nema ziaden ucinok.
@pribinak uzivala som a nic
@vanilkovazmrzka pravda
A na koznom si už bola??
Pokial nemas zdravotny problem, je to normalne. Mne tiez brutalne padali, a teraz pomaly dorastaju(dva roky po porode)
@pribinak ano vraj nic zlé
@majlo1234 no ja viem co je normalne a co nie, bezne mi vypadavali... toto je extrém, ak to neprestane uz budem plesata 🤷♀️
Metionin a minoxidyl...ďalej endokrinolog, trichologicke vyšetrenie vlasovej pokožky...žiadne šampóny a vodičky nepomôžu...je možné že máš alopeciu
@marcellka32 dakujem za radu
Ale teraz nie si v normale, teraz si sest mesiacov po porode. V tehotenstve ti menej vypadavaju, tsk ti potom vypadnu vsetky naraz😂
@majlo1234 no ale kedy sa to zastavi 😂
Presne viem o čom píšeš. Mne veru kožná nijak nepomohla, keď som s tým opätovne šla k obvodnej, aby ma niekam poslala, tak povedala, že kadekomu padajú vlasy, ale u mňa to je tiež abnormálne a dlhodobejšie. Objednala som sa na kompletný rozbor krvi, samozrejme ako samoplatca a potom na trichologiu.
Na užívanie ti odporúčam tablety GS Eladen Premium👌
Ziadny endokrinolog ani kozny ti nepomoze po porode je to normalne ze ti vlasy extremne vypadaju mozno teraz stresujes ale neboj sa vlasy ti dorastu a budes mat normalnu hustotu ako pred tehotenstvom.
Ahoj, mne pomohli metioninove kapsulky a minorga sprej.