Extrémne potenie po pôrodoch

jancarovasimona1
19. mar 2022

Zdravim zienky,poradte mi. Som po 2 porode uz rok a stale sa neskutocne potim. Na celom tele ☹️☹️🤦🤦idem s detmi napr len k lekarke a kym ich oboch poobliekam som mokra jak mys,ja neviem co sa to deje. Mala ste niektora?chystam sa na preventivnu priehladku,ale teraz dcerka ma zdravotne problemy tak to musi troska pockat. Dakujem za rady

mia_von_prag
19. mar 2022

Kojis ešte?

jancarovasimona1
autor
19. mar 2022

@mia_von_prag nie,kojilo som max mesiac

amelie2017
20. mar 2022

Treba ist na krv skontrolovat ci mas vsetko v poriadku, ci nie je problem so stitnou zlazou, rozhadzane hormony. Po porode je normalne, ze sa zena viac poti, ale zvykne sa to ustalit. Aj ked ja osobne sa tiez viac potim, ako ked som deti nemala a vsetko je ok.
Inak, uviedla si dost zly priklad. Myslim, ze kym oblecieme 2 deti, zapotime sa vsetky 😀

bluka2
20. mar 2022

Radšej chod hneď na tú prehliadku. Nechcem ťa strašiť, ale kamoskin otec je na tom zle a keď som sa jej pýtala, že ako si všimol, že niečo nie je v poriadku, vraj sa začal strašne potiť...

gabsisi
20. mar 2022

@jancarovasimona1 ja som mala detto a jedno lekárka mi povedala že to mám určité z nedostatku D vitamínu. Neverila som tomu, lebo som bola vkusne vonku.....bolo leto . No 4 tričká denne mokré a vkusne seknuty krk lebo ma ofuklo...vyskúšala som brat D vit a fakt to bol neskutočný rozdiel.

To bolo pred 3 rokmi, teraz ho beriem občas a vôbec sa tak nepotim.

jancarovasimona1
autor
20. mar 2022

@amelie2017 ano uz avam zly priklad velmi 😁😁ale celkovo prisla zmena po porode. Potenie krk,chrbat,hlava,vsetko komplet.

jancarovasimona1
autor
20. mar 2022

@bluka2 a co mu je?u mna zmena nastala po porodoch

jancarovasimona1
autor
20. mar 2022

@gabsisi presne krk si to vystihla. Skusim aspon na zaciatok kym pojdem k dr. Dakujem

luccija
20. mar 2022

@jancarovasimona1 je to normálne hormóny zmeny, viac stresu, ak nemáš nieco so štítnou...mne to zostalo, že sa viac potom už roky

yanka2828
20. mar 2022

Ja som to mala po prvom porode. Samo to odznelo. To budu hormony, malo spanku, stres....