Extrémne potenie po pôrode

nikitaxxx
5. máj 2024
Používateľ nikitaxxx je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od nikitaxxx.

dobrý deň baby, chcem sa opýtať som uz pomaly 4 mesiac po pôrode a radšej môj vaginálny prolaps ani nespomínam haha...plne dojčím malá sa narodila 2,5kg ked sme odchádzali z nemocnice mala 2,35 a už ma 6kg doktorka mi povedala ze jej mam menej davat jest lebo vraj polročna by mala mat 7,5kg s takto bohvie kolko bude mat..ale ona pritom ani dlho netaha a este ma aj reflux dost grcka teraz uz menej no nechapem..ked vodicku a cajik by sa malo az od polroka nie? neviem ci mam nejake viac tukové mlieko alebo co hahA.. ale odbočila som.. nikdy som sa nepotila len keď boli najväčšie horúčavy.. ale teraz...v noci brutalne a ked idem na prechádzku tak sa hanbim lebo také mapy potu ste nevideli fakt.. celkovo mavam aj také návaly horúčavy až si začínam myslieť že mam pred menopauzou..aj dost priberam sj ked poriadne nic nezjem a to som pocula ze pri dojčení sa chudne
mam 26r..prosim napište mi niekto či ste mali tiež niečo podobné a či sa vám to upravilo a kedy asi lebo ja sa cítim úplne hrozne... Ďakujem ❤️

janka_266
5. máj 2024

Áno, postupne sa to úpravi, ale trvá to dlho 😃 u mna to ani po 3 rokoch nie je úplne ako pred tehotenstvom 🙈

zenulkaaa
5. máj 2024

Potenie je po porode uplne normalne. Nejaky cas trva kym sa hormony daju dokopy.
S priberanim neporadim. Ja mam skusenost ze vaha ide postupne dole. Aj po prvom porode a aj Aktualne som pol roka po druhom porode a uz na svojej vahe bez diety.
Vodicku alebo caj je idealne davat ked zacnes prikrmy.
Moj mal v 5.mesiacoch 7100g, aktualne ma 6 mes a ma nejakych 7800g. Pokial je spokojna, tak by som sa recami doktorky netrapila

petamich
5. máj 2024

potila som sa jak svina, smrdela som ako tchor tak asi 🙂 a teda ja som kojila aj za dve deti a priberala som a stale sa toho neviem zbavit a to som mala dieta co spalo len v kociku a za kontinualneho pohybu vpred asi prvy skoro rok, nachodila som kilometre, do placu mi uz niekedy bolo a aj tak som bola mensi vorvan 🤷‍♀️

vodu a caj som nedavala a to som mala letne dieta, bol plne na MM, cikal pravidelne, tak som nedavala az s prikrmom potom