Extrémne potenie nôh

7. jún 2024

Ahojte baby, zmenila som pracu. Presla som do office prostredia. A teda pozaduje aj biznis outfit. A riesila som navhodnejsiu obuv do kanclu. Zvazila som ze najpohodlnejsie budu balerinky. Bezne ked mam balerinky alebo tenisky davam si tie mini tapky. Len problem nastal pri dress code. Ten nam zakazuje hole nohy a teda ked mam nohavice musim mat silonkove ponozky. Resp pri satach silonky alebo pancuchy. Len mne sa v silonkovych ponozkach extremne potia nohy. Viete mi prosim poradit ako tomu zabranit. Ked pridem domov po 8-10 hodinach v silonkovych ponozkach mam uplne premocene/prepotene nohy. Co to moze zmiernit?

Napadlo ma ze si k nohaviciam dam cierne bavlnene ponozky nakolko aj balerinky su cierne, je to blbost alebo nie? Nakolko ked su dovolene bavlnene pancuhy k satam tak ked si dam cierne jednofarebne ponozky bude to problem?

Jednoducho potrebujem sa zbavit toho extremneho potenia noh.

ms_green
7. jún 2024

Nebolo by pre teba lepšie mať nejaké elegantné ale zavreté topánky z priedušného materiálu a v nich normálne bavlnené ponožky?

beloved
7. jún 2024

Fu, tak toto bude sialene, ked budu v lete horucavy ☹

autor
9. jún 2024

@ms_green hladam nieco pohodlne na nosenie, vies poradit co je vhodne do office celorocne?

autor
9. jún 2024

@beloved ved toto :(

lusa18
9. jún 2024

Púder na nohy, alebo aj detský púder, mne toto veľmi pomohlo.

autor
9. jún 2024

@lusa18 skusim, a to si aplikovala rano alebo pocas dna?

liusa82
9. jún 2024

@autor ja som raz skúšala klasický antiperspirant čo si dávaš aj pod pazuchy ale v guličke.Normálne si to daj na spodky nôh alebo aj celé chodidlá hlavne medzi prsty dobre rozotri.Nechaj zaschnúť a potom si daj tie silonky či čo ti to treba.Mne toto pomáhalo jedného času ked sme ešte bývali v byte a bolo tam hrozne teplo v lete.Tiež sa mi takto nohy v lete hrozne potili ale tuto v dome to už nemávam

lusa18
9. jún 2024

@autor no ráno na suché čisté nohy, posypem trošku, pomedzi prsty a tak😁 keď si dávam ponožky, tak nasypem aj tam trochu....mne to poradila pedikérka, lebo mne sa veľmi potili nohy 🤷