Ahojte baby, mavate problem s vypadavanim vlasov na jesen? Ja to mam kazdu jesen ale tento rok je to extrem, ak mi takto budu padat vlasy este pol roka budem plesata. Mam vlasy cca po prsia a pocas umyvania vytiahnem aj 2 kopcovito plne dlane vlasov. Zacalo to asi pred mesiacom, mam pocit, ze dost narazovo, zo dna den. Co vam pomohlo? Dakujem
neprekonala si covid? niektorym po prekonani zacali extremne padat vlasy, ale po par mesiacoch sa to upravilo.
Ja používam Milva chinín forte šampón (ale pozor, Milva nie je pre každého) a kúpila som si od DIXI ampulky s kofeínom pre mužov a pomohlo. Teraz tak vyčešem maximálne 3-4 vlasy ráno a večer 🙂
Tak to ste ma dost upokojili, ja to mam kazdy rok mam pocit, ze je to najhorsie vypadavanie za cely moj zivot a chyta ma panika co ak to nie je jesen ale je to nieco zdravotne 😀 co by nemalo byt, skoro vsetky preventivky som absolvovala v poslednych mesiacoch.
@desa12 toto ako keby som ja pisala 😀 kazdu jesen mi padali ale tento rok je to extrem…vcera som sa ale docitala ze aj privela vitaminov skodi, hlavne ked je vela zinku tak to sposobi vypadavanie vlasov…a kedze zinok uzivam uz par mesiacov tak som ho radsej vyradila 😀
@michaelam2 ja som si teraz kupila revihair, co mi poradila kadernicka a uvidime ale mam pocit, ze oplesatiem 😅
@desa12 aj ja som zacala uzivat revihair 😀 cca tri tyzdne ho beriem
Ženy....ja to isté.....😂vyzerám jak ošklbaná....keď sa pozriem zas do zrkadla isto odpadnem😲Tak viditeľné to je....Až mám strach, že mi ostanú naozaj 4 vlasy na hlave...ešte take tri týždne dozadu som mala riadne vlasy, aj som si povedala, že jak super vyzerajú😀Som očkovaná, ale toto som mala aj na jar.....Vtedy to bolo tiež také extrémne...ale tiež tomu pomohol len čas...dala som si ich trošku podstrihnúť a začala som užívať methionin komplex. Ale nič čo by urobilo to, že tie vlasy by hneď v momente prestali padať, neexistuje.
@danka_111 ja som si ich tiez podstrihla, uzivam ten revihair a dnes som kupila take ampulky od dixi na rast vlasov, vraj je to velmi dobre, tak uvidime 😀 len nech to uz prestane
Ja niesom očkovaná a mne tiež padajú vlasy ako šialené všade samé vlasy...
No a v jari zasa to isté
Ahojte žienky, chcela by som obnoviť diskusiu na tému jesenné vypadávajú vlasov. Tie, co ste min rok písali, že vám veľmi padajú, ustálilo sa to? Dorástli vlásky? Koľko to asi trvalo? Ja som dosť "na prášky " tento rok, začalo to minulý rok, ale teraz je to ešte viac. Ďakujem všetkým za reakciu
@desa12 mne po covide išlo kvantum vlasov dole, asi dva mesiace padali. Teraz mi začali asi 3 týždne tiež padať, tak premýšľam, či sme neprekonali, mali sme také obdobie veru, že možno sme mali. V Decembri. Nikdy predtym som takéto rapidne vypadavanie nezažila, vždy mi padali viac na jeseň, ale toto je brutálne, už len chvisty mi zostávajú a padajú tie nadlhšie.
Presne toto zacalo minuly rok u mna. Teraz jesen zas, len kus menej, lebo som okamzite nasadila dobru kozmetiku, masaz vlasovej pokozky a predovsetkym vitaminy. Mne sa jedine osvedcili tie co objednavam z Nemecka, ale baby ti tu poradia Forcapil atd, bezne dostupne na SK a mozno ti zaberu aj tie 🙂 hlavny je zinok, zelezo, biotin, aminokyseliny....