Ahojte baby,chcem sa spýtať..viem že je tu isto veľa tém ale spýtam sa takto...strašne mi padajú vlasy ale strašne bez tak ich mám riedke od malička ale bojím sa že keď toto padanie nezastavim tak budem mať na hlave 3 vlasy 🤦v januári som po4 rokoch vysadila hak je možnosť že je to z toho ?
U lekára som bola na krvných testoch aby pozrel čo mi chýba...iba kyselina listová všetko mám pohode , štítna žľaza tiež super ...ešte som dumala že by som šla ku koznej ale bojím sa aby mi nedala len nejaký predražený prípravok a nepomôže mi že to bude len ťah pre lekáreň 🤦
Ďakujem za každú radu a odpoveď ☺️
@pribinak zinok atď celý tento rad vitamínov v tabletkách mám odjedene už pekne dávno ...k hak sa vyjadrovať ani nejdem k tomu som si názor spravila po rokoch užívania... A k tomu biznisu🙂 od samého môjho obvodného doktora mám že tie vitamíny voľno predajné väčšinou ani vitamíny neobsahujú... Potvrdené u pacientky po sledovaní výsledkov 🙂
@jenny3128 a vidis, ze ti viditelne rednu? bezne vypadne az 200 vlasov za den a je to normalne. asi sa tvojim vlasom zmenil zivotny cyklus po vysadeni antikoncepcie a vydrzia kratsie, ale to neznamena, ze nerastu hned nove. kozna ti nepomoze nijak, jedine, ze by ti povedala, ze si mas kupit minoxidil, ktory treba aplikovat do konca zivota. takze podla mna somarina. alebo este mozes mat nejaky zapal (zuby, mandle...).
Mne kožná dala len nejaky olejček na pokožku, nič čo by reálne pomohlo..ísť k nej bola úplná strata času, jediné čo mi povedala aby som si vlasy umývala max. raz tyzdenne....za mňa zázrak z neba sú revalid tablety, neviem si predstaviť niečo lepšie
@xenyja takže na to teda asi kašlem na tu kožnú keď vravíš že to bolo takto...o tom revalide som počula ale nekúpila som si ho zatiaľ. Čo som skúsila aj Donna hair to boli zbytočne výhodné peniaze tak isto ako aj vlasové hnojivo 🤦 ale tak skúsim teda asi ten revalid a keď nepomôže ani to tak ostanem plešata a kúpim parochňu no 😂
@jenny3128 však kúp si zinok, selen, céčko a dečko a uvidis či to pomôže
Radšej zostanes plesata ako by si si niečo kúpila v lekárni? Nerozumiem. Hak nie je biznis?