Extrémne padanie vlasov

jenny3128
5. jún 2022

Ahojte baby,chcem sa spýtať..viem že je tu isto veľa tém ale spýtam sa takto...strašne mi padajú vlasy ale strašne bez tak ich mám riedke od malička ale bojím sa že keď toto padanie nezastavim tak budem mať na hlave 3 vlasy 🤦v januári som po4 rokoch vysadila hak je možnosť že je to z toho ?
U lekára som bola na krvných testoch aby pozrel čo mi chýba...iba kyselina listová všetko mám pohode , štítna žľaza tiež super ...ešte som dumala že by som šla ku koznej ale bojím sa aby mi nedala len nejaký predražený prípravok a nepomôže mi že to bude len ťah pre lekáreň 🤦
Ďakujem za každú radu a odpoveď ☺️

pribinak
5. jún 2022

@jenny3128 však kúp si zinok, selen, céčko a dečko a uvidis či to pomôže

Radšej zostanes plesata ako by si si niečo kúpila v lekárni? Nerozumiem. Hak nie je biznis?

jenny3128
autor
5. jún 2022

@pribinak zinok atď celý tento rad vitamínov v tabletkách mám odjedene už pekne dávno ...k hak sa vyjadrovať ani nejdem k tomu som si názor spravila po rokoch užívania... A k tomu biznisu🙂 od samého môjho obvodného doktora mám že tie vitamíny voľno predajné väčšinou ani vitamíny neobsahujú... Potvrdené u pacientky po sledovaní výsledkov 🙂

pribinak
5. jún 2022

@jenny3128 čo vlástne chceš? Volnopredajne nie sú dobre. Ku kožnej ísť nechceš?

kiwi3
5. jún 2022

@jenny3128 a vidis, ze ti viditelne rednu? bezne vypadne az 200 vlasov za den a je to normalne. asi sa tvojim vlasom zmenil zivotny cyklus po vysadeni antikoncepcie a vydrzia kratsie, ale to neznamena, ze nerastu hned nove. kozna ti nepomoze nijak, jedine, ze by ti povedala, ze si mas kupit minoxidil, ktory treba aplikovat do konca zivota. takze podla mna somarina. alebo este mozes mat nejaky zapal (zuby, mandle...).

xenyja
5. jún 2022

Mne kožná dala len nejaky olejček na pokožku, nič čo by reálne pomohlo..ísť k nej bola úplná strata času, jediné čo mi povedala aby som si vlasy umývala max. raz tyzdenne....za mňa zázrak z neba sú revalid tablety, neviem si predstaviť niečo lepšie

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kate9999
5. jún 2022

@jenny3128 Roky beriem zinok,selén a som mega spokojná s vlasmi skús

jenny3128
autor
6. jún 2022

@kiwi3 áno áno vidím to a keď sa očešem tak je to čistá katastrofa..je mi do plaču keď vidím tu kefu koľko vlasom tam je a to som nikdy nemala tak....

jenny3128
autor
6. jún 2022

@xenyja takže na to teda asi kašlem na tu kožnú keď vravíš že to bolo takto...o tom revalide som počula ale nekúpila som si ho zatiaľ. Čo som skúsila aj Donna hair to boli zbytočne výhodné peniaze tak isto ako aj vlasové hnojivo 🤦 ale tak skúsim teda asi ten revalid a keď nepomôže ani to tak ostanem plešata a kúpim parochňu no 😂

zuzudrnda
6. jún 2022

@jenny3128 kamarátka chodila myslím na injekcie B12, na jar vždy padajú, ale veľmi si z kozmetiky chvália tuhý Maca šampón od kvitok. Mrkni ich stránku a recenzie naň.

kiwi3
6. jún 2022

@jenny3128 revalid ma skoro totozne zlozenie ako donna hair, mne to vobec nepomohlo.

jenny3128
autor
6. jún 2022

@zuzudrnda ďakujem pekne tak to si idem očihat☺️a tie injekcie kamarátke pomohli ?

jenny3128
autor
6. jún 2022

@kiwi3 takže tam je veľká pravdepodobnosť že mi nepomôže ani ten... Ďakujem to je dobre vedieť ☺️

zuzudrnda
6. jún 2022

@jenny3128 je to roky dozadu. Mali byť na predpis a zrejme pomohli. Pamätám si ju s práveže s veľmi hustými vlasami.

tojada
7. jún 2022

@jenny3128 Možno by pomohol šampon Capillus s kofeinom a s konopím z lekárne. Stál okolo 12 eur. Vlasymi nadmerne padali po strese, upravilo sa.

martet
Odpoveď bola odstránená
Zobraz