ahojte. poradte mi nieco ucinne na suchy , drazdivy kasel, som teraz 2 tyzdne po covide. odvtedy ma extremne drazdi tento kasel , v noci sa mi neda spat. za tipy dakujem.
Stoptussin. Perfektný na suchý, dráždivý kašeľ.
Tussirex nočný sirup.
Codein /na predpis/...
Mne stoptussin nepomáhal, pomohli mi až antibiotiká a codein.
A inak mne sa stalo to isté, že som mala covid, vyliečila som sa a 2 týždne potom som mala záchvaty kašľa. Takže som išla k doktorke, ktorá povedala že mám zápal priedušnice a dala antibiotiká. Už na ďalší deň som cítila zlepšenie.
@kikka95 dakujem , tak ja teda dufam , ze mi nieco doktorka zajtra predpise lebo tak to proste nejde , unavuje ma to...
na radu kamosky som posledne skusila po tom co nezaberal Stoptussin, doplnit ho o Stodal a domaci cibulovomedovy sirup a konecne som sa v klude vyspala 👌 tomu Stodalu som neverila ani za mak, ked je homeopatikum, ale fakt pomohol, musia v nom byt dobre rastliny 😁
Ja to iste, dva tyzdne po…ale som tehotna, tak si ani nic moc nemozem dat. Mne sa zda, ze Stodal nezabera.
@ropucha6 tak jasne to chapem, uvidime vyskusam.
inak moze mi dat lekar vymenny listok na rontgen ? lebo ma boli cela hrud , alee to je pravdepodobne asi z kasla.
dnes som volala doktorke povedala , ze mam ist na vytery...co to znamena? co ukazu tie vytery?
poradila by som tabl ditiaden