Ahojte. Som mladé 22 ročné dievča. Zhruba pred rokom a pol som sa po pohľade do zrkadla zhrozila. Necvičím, resp. mám obdobia, kedy mám chuť cvičiť a kedy absolútne nie. Tieto obdobia sa striedajú. Ešte pred rokom aj pol som pri výške 165 cm vážila 84 kg. Dnes vážim +- 68 kg. Stále je čo robiť. Problém je však v tom, že stále chudnem extrémne, až neprimerane z pásu a brucha. Jasné, že ma to teší, ale keďže som typ postavy hruška, tak viac by som sa potešila schudnutiu zo stehien a bokov. Obvod bokov mám 105 cm. A obvod pása 65 cm. Pre mňa doslova pohroma. Mám pocit, že to z rúk, stehien, zadku, bokov a lýtok vôbec nejde dole. Mám pocit, že mám riť ako lodný kufor. A aj napriek tomu, že chudnem, stále niesom so sebou spokojná a myslím si, že tá riť sa mi zväčšuje, tým, že z pásu to ide dole. A o celulitíde ani nehovorím... to je na dlho.
Krásne si schudla, gratulujem, čo by dali za to iné. Asi by som sa poradila s odborníkom, ako sa.zamerať na tie problémové zóny, postavil by nejaký tréner z posilovne asi.
Cvičenie by ťa malo baviť ..nájsť si nejaké cviky ktoré ťa budú baviť... Ak chces v tom vydržať a vidieť výsledky... To že chudnes z pásu je dané tvojou genetikou ...niekto napr všetko čo zje priberie do brucha ...niekomu sa to pekne rozloží ...niekomu to ide viac do nôh... Z tejto tvojej nevýhody môžeš spraviť výhodu ..budes mať krásne chudý pás ...a svalnatý zadok a stehná...myslím si že máš dobrú genetiku na drepy 🙂 ..ku chudnutiu ...chudneme tým čo a koľko jeme ...možno sa nestravujes dobre a preto ten pocit že to stále "stojí" na tých partiách a nehýbe sa to... Poradil by som ti možno nejakého dobrého trénera podľa recenzií ak sú financie
neviem, ako vyzeras, ale velke ruky, zadok, stehna a lytka mozu byt priznakom lipodemu.
lipodem je spravny slovensky vyraz
Píšeš ze pravidelne necvicis 👌, možno tam je ten problém,.. Keby si pri chudnúti cvičila určite by si bola spokojnejšia 😊
oprava: lipoedem je spravny slovensky vyraz
@zazvorka87 ja tiez posledne dni 😀 Dufam, ze som pocas tej blbej koronovej krizy LEN pribrala...
Treba viac jesť, aby si nechudla, lebo očividne málo papáš a taktiež mať nejaký cvičebný režim.
No neviem ci pri vyske 165 cm je 65 cm extrem.Ja mam 40 rokov 178 cm vysku a pas 62 cm.Mam zadok aj stehna,len ja cely zivot cvicim.Dobre by bolo vidiet fotku.Skor to vidim,ze si rychlo schudla a to telo je zrazu cele ine s cim sa ty prestavas stotoznovat.Samozrejme ked necvicis ,tak chudnes tam,kde ti to ide najlahsie.Bez cvicenia hruska budes a este aj ovisnuta.Treba spevnovat,nech sa postava spevni a vyformuje.To je zaklad.
@podkovickaa
Jej pekne uzky pas, mate pár cvikov obľúbených na pás a bruško 😁?
Ja zas ani za pana neviem zhodit z bruska a bokov tak, ako by som chcela. Prve tam priberam, posledne zhadzujem. Skus cvicit na pre teba problemove partie. Nevadi, ze budes mat vacsi zadok a stehna, ak budu pekne vypracovane.
@zloba666 ziadne chudnutie nefunguje na principe toho,ze mam velke brucho a budem cvicit brusaky ,aby som schudla.Kazde telo funguje ako celok.Takze treba cvicit vsetky partie,lebo jednoducho jedno na druhe nadvazuje.Inak vyzera clovek ktory schudne zmenou stravy a cvicenim a inak ten,kto iba neje.Pri cviceni prichadzas o tuk a svaly zostavaju.Tie treba spevnovat.Zober si choreho cloveka napr,pri rakovine.Ten chudne zo svalov a a uz pri par kg menej ako zle vyzera.To je prave preto,lebo prichadza o svalstvo.Kazdy ma nejaku predispoziciu tela.Vetsinou baby ktore maju chudy pas maju sirsie stehna a tie co maju stihlejsie nohy a boky maju velke brucho a aj prsia.To sa nezmeni nicim,ale da sa prave tym spevnenim docielit to,ze postava typu hruska bude na zahryznutie 🙂 Pri probleme brucha-tuku na bruchu je hlavne strava ,lebo tam sa vsetko uklada na bruchu a tiez rozne cvicenia.Pomale,ale viac opakovani.Ked zacnes tak,ze uz nevladzes,este desat pridaj.Vtedy to ma efekt.Skus si dat do youtube cvicenia na brucho,ale samozrejme ze treba cele telo.A tiez aerobne cvicenia...
@goodidea ďakujem za radu, veľmi si to cením.😊
@vilma7 ďakujem. 🙏🏽
@podkovickaa ja som to nemyslela tak, že 65 cm v páse je kruto málo, ale vhľadom na pomer pás a boky je to také zvláštne. Ale ďakujem. 😊
Fakt by ma zaujimala foto...ci sa nahodou nevidis skreslene. Lebo siroke boky a uzky pas je velmi zenske a pre veeelaachlapov sexi