Extrémne chronické zápaly, infekcie

ajsa20
18. aug 2016

Pocas zivota som mala nesmierne mnozstvo mykoz a inych bakterii, infekcii, zapalov a co ja viem coho. Pod tymto pojmom myslim naozaj obrovske mnozstvo, akonahle sa jedna vyliecila, prisla znova, alebo nejaka ina infekcia. Niekedy sa stalo, ze som cely jeden cyklus nemala problem, ale to bolo skor vynimkou, skor sa stavalo ze som pocas jedneho menstruacneho cyklu mala problem aj viac krat. Skusila som vsetky lieky, tabletkove ockovanie, upravu stravy (ale asi iba na pol roka lebo to nemalo efekt), antimykotika v tabletkach, preventivne laktobacili, bola som na imunologii (potom to bolo este horsie) niekolko krat sa preliecoval aj partner,... dnes som bola znova u doktora, zastupovala ho ina doktorka lebo ma dovolenku, a ta sa len zhrozila pocas vysetrenia, ze mam mykozu v takom katastrofalnom stave, ze nechape ako je mozne ze nekrvacam, alebo mi neodtiekla plodova voda- som 32 tt. Mam endometriozu, 2 krat operovana, dokonca som mykozu dostala aj v nemocnici- doktor mi nechcel verit, ze to urcite nie je mykoza, len podrazdenie, vsak tam maju vsetko sterilne. O tyzden som na kontrole dostala lieky- bola to mykoza. Problem je ze je to uz u mna tak chronicke, ze nic necitim- ziadne svrbenie, palenie, nic, co u mna velmi stazuje diagnostiku doma- uz neviem kedy mam ist ku doktorovy a kedy nie. A po dalsie uz mi to je normalne neprijemne tam chodit tak casto, a kedze casto nic necitim, tak na vysetrenie nejdem, lebo vsak naco. (uvedomujem si ze si tymto pristupom nepomaham, ale ani doktori mi velmi nepomahaju) Stretli ste sa s tym niekto? Neviete o nejakej moznosti liecby, napriklad kupele a podobne?

maminkaat
18. aug 2016

Ja by som ti odporucila ist na more morska voda pomohla aj mne mala som rozsireny atopicky eksem a po tyzdi pri mori nenavratne sa stratil ale treba sa poradit na koznom

charity
18. aug 2016

@ajsa20 Zmenila by som imunologicku a patrala dalej co mi vlastne je. Nemusis nic citit ak to telo je uz vycerpane a obranu vzdava.

ciernypes
18. aug 2016

@ajsa20 z mykozy sa da predcasne porodit?som vedela ze zo streptokoka ale nie ze z mykozy

mimus227
18. aug 2016

Ak ti môžem poradiť, choď k k imunologičke. Mám ten istý problém. Robila mi testy na alergie, chlamýdie, mykoplazmy, dokonca candidu z krvi a všetko bolo negatívne (bola som presvedčená, že candida vyjde pozitívne, keďže mám stále výtoky). Ale zistila, že mám oslabenú nejakú časť imunity a prejavuje sa mi to práve na slizniciach, preto mám stále výtoky, kvasinky, nádchu a červené hrdlo i kašeľ. Nasadila mi Imunor a odporučila Candivac, lenže stihla som užiť iba prvú dávku a zistila som, že som tehotná. Teraz som v 6. týždni a veľmi mi pomáha Multi-gyn actigel - môže sa to počas celého tehotenstva. Je síce drahší, ale zmierňuje to symptómy, aj keď na začiatku to trochu páli. Už keď si ho dám druhýkrát, necítim nič. Dávam si ho raz denne a na noc.

ajsa20
autor
19. aug 2016

@ mimus227 u imunologicky som bola, zistila ze mam oslabenu imunitu a dostala som antivirotika na posilnenie imunity. Vsetko som vybrala ako som mala ale niekolkonasobne sa to zhorsilo, myslim ze moje telo to uplne neprijalo. Ale po porode asi pojdem znova, mozno vymysli nieco ine
@ciernypes z mykozy nie, ale vysvetlila mi ze v extremnych pripadoch moze napadnut plodovy obal, ktory tymto moze prasknut a odide plodova voda, co ma za nasledok predcasny porod. Ale je to dost ojedinele kedze ta mykoza musi byt fakt v hroznom stave, ale k tomu sa bezne zena nedopracuje lebo palenie a svrbenie ju donuti ist k doktorovi, lenze ja uz to necitim.