Ahojte.. prosim o radu, skusenost. Je mi strasne posledne 2 tyzdne. vlastne uz asi mesiac cca. Mavam obcas naval energie, ked zvladnem spravit doma nieco do plusu ale 80% casu som maximalne vycerpana. posledny tyzden ma uz aj nohy bolia, krok co krok je utrpenim. Strasne som pribrala aj z toho mám depku, fakt dost, nejake vyse 4kg za posledny mesiac a pol. Byvam s mužom, mam 34 rokov, bezdetná. Okrem toho ze staviame dom a v robote bol trocha stres sa nic negativne nedeje, mame krasny vztah, staviame si domcek a koncom tohto roka sa znova pokusime dieťatko (min. rok MA v 14tt). Rano ked zvoni budik ja vyslovene umieram, nejde ma prebudit, vyliezt z postele musim po 4 a to po 15 opakovanych budikoch. V robote ledva fungujem, ku vsetkemu sa musim nutit. Teraz som sa psychicky hodinu chystala von so psom a dat si sprchu a umyt si vlasy a normalne som skoncila, ledva dycham. Co my moze byt prosim? je to jarna unava alebo nieco vaznejsie? dakujem
Nie som lekár, ale keď som sa cítila ako ty, diagnostikovali mi hypotyreózu = zníženú funkciu štítnej žľazy. Zistila to obvodná pri odbere krvi na preventívnej prehliadke. A potom už len smer endokrinológia. Vyskúšaj. Za skúšku nič nedáš. Nech sa tvoj stav rýchlo zlepší! Veľa zdravia prajem!
Nabehni k obvodnému na odber krvi, nech ti vyšetrí tsh kvôli štítnej zlaze a aj hladinu železa - keď ho máš málo, môžeš byť z toho unavená.
depresia? tažko hádať cez net...
velmi pekne dakujem za rady, tento tyzden pojdem urcite, takto sa zit neda.
Skus tu krv...ja som bola na preventivke, doktor ze ako sa citim...vravim,zivot do mna asi len spavat chodi....presne ako ty sa citim. A tiez mi zistili znizenu funkciu stitnej zlazy... drzim palce, viem, ake je to o nicom takto zit
Akoze je mozne ze si leniva,ja byvam tiez 🙂 ale toto mi skor pride podla opisu ze je v tom aj zdravotny problem. Daj si vziat krv u dr,komplet.krvny obraz a uvidis ci je vsetko ok.