Ahojte možno mi tu niekdo pomôže lebo ja už neviem…momentálne som bola pravidelne chorá bola som prechladnuta mala som silnú virózu a užívala xxx liekov od obvodného a potom antibiotiká tie samozrejme zabrali a už sú to dva týždne 🙂 len momentálne mna trápi extrémna únava…je jedno či idem skôr spat či mám 8 hod spánok a či spim aj cez deň stále cítim únavu, ráno keď vstanem nemôžem sa dokopat s postele :/ cítim sa unavená cely deň…nikdy som to predtým nemala:/ čo sa týka tlaku vždy som ho mala nízky ale všimla som si že mávam aj 89/54 napr a stále sa mení ráno včera 114/75 tak neviem…okrem únavy cítim stále bolesť chrbtice aj dolných končatín a pritom som nemala žiadnu ťažkú fizicku aktivitu samozrejme sa teraz hýbem aj chodím do práce ale nepríde mi toto Ok neviete niekdo kde s týmto ísť na vyšetrenie ? Mám to už 2 týždne mám 24 rokov ďakujem
Znie to ako silny nedostatok vitaminu D, zeleza, ci borelioza ci ina chronicka pliaga... bez poriadneho krvneho obrazu sa nepohnes.. a dva tyzdne po dolieceni choroby je normalne sa citit ako keby ta prevalcovalo nieco, telo potrebuje viac casu sa zotavit...
Súhlasím s
@milanemila, z krvného obrazu budú vedieť viac...
@terezia1998 môže to byť aj doznievajúca viroza. Ja som teraz takú mala a dva týždne po vyliečení sa som bola úplne ko a stále spala.
@milanemila ďakujem máš pravdu myslím si že tam bude chýbat to železo lebo na to sa liecim 2 roky a teraz som užívala toľko liekov že som nemala kedy užívať železo samozrejme to už dopĺňam 3 dnom ale skočím si k obvodnej
ja som toto mala po prvom covide. Priebeh v podstate celkom lahky, ani kasel nejaky extra, nic. Len teploty a straaasna unava, ktora trvala este niekolko tyzdnov potom. Ale pocas covidu ta unava bola taka, ze som dokazala spat 22 hodin denne.
@anjelicek26 ďakujem zájdem si k obvodnej
@selenka7 ja som covid mala pred rokom a tu únavu som tam potom nemala myslím si že bude problém v zelezi alebo neviem skúsim si zájsť k obvodnej aj keď je to krásna doba 2 týždne ale je to strašný hnus
@terezia1998 treba zajst k doktorovi, doplnit vitaminy.
@domkakvet vitamíny dopĺňam dávam si železo na predpis už 3 deň plus C a B komplex ale najlepšie asi bude ten krvný obraz
nech ti urobí výter, či nemáš hemofilus náhodou
@terezia1998 nech ti obvodny spravi krvny obraz, lebo toto moze byt hocico od nedostatku zeleza az po boreliozu 🤷🏼♀️