Extrémna únava

14. mar 2022

Posledný mesiac bývam extrémne unavena. Rano sa zobudím unavena no zároveň sa mi nedá spat aj keď mozem, okolo piatej večera na mna pride taka únava že si musim skoro vždy ľahnúť na gauč a potom to za cca polhodinku prejde a vecer ani nehovorím… zaspim rovno so synom o deviatej. Neviem čo sa mi to robi ale nikdy som takáto nebola. Vstavala som vacsinou po 8mej a chodila som spat okolo pol 12. Teraz sa budím hocikedy od pol 7 extrémne unavena len sa mi už nedá spat a vecer zaspavam veľakrát o 9, maximálne 10. V noci tiež spím veľmi zle, každú chvíľu sa budím aj keď nemam dôvod. Mate nejaké typy na lepší spánok alebo nieco na únavu?
PS cez deň mam celkom dosť oddychu takze neviem prečo ta únava

derdia
14. mar 2022

Ahoj daj si predpisat Tebokan a necakaj ani den dlhsie. Ja ho uzivam uz druhy mesiac a konecne zijem. A nezlakni sa toho, je to cisty extrakt ginka, perfektne posilnuje cievy a mozog. A budes sa citit omnoho lepsie.

akvi
14. mar 2022

Začala by som krvným obrazom, železo, stitna žľaza a pod. Dopln D- cko, viac zeleniny, a pod. Zlepši spankovy rytmus, chod spať v rovnakom čase, pred spanim žiadne obrazovky s modrym svetlom aspon dve hodiny pred. A ak sa ti dá, zdriemni si pol hodinu po obede, nie viac a nie príliš neskoro.

lyci
14. mar 2022

@derdia ahoj. kvoli comu ti to predpisali?

derdia
14. mar 2022

@lyci ja som bola strasn3 unevane, nevedela som sa sustredit, zabudlaa som. Ale to preto lebo toho mam vela.

cukroska
16. mar 2022

@derdia prečo Tebokan?? Totsa nesmie užívať len tak.

derdia
17. mar 2022

@cukroska ty si doktorka?

cukroska
17. mar 2022

@derdia nie nie som to nie. Bral to manžel a jemu to predpísal lekár na prekrvenie mozgu pri zavratoch a upozornil ho nato.

derdia
17. mar 2022

@cukroska no lenze ja to neuzivam len tak. Ja nie som schopna existencie... Proste som nesmierne unavena, nedokazem sa sustredit, a nic si zapamatat. Ale to je len cisty extrakt z ginka

cukroska
17. mar 2022

@derdia aha tak to som nevedela. Samozrejme ked to doporučil lekár tak je to v poriadku. Moja mama to berie tiež.

derdia
17. mar 2022

@cukroska ja to len preto radim babam, lebo viem, ze som skusila aj nemozne aby som co ilen mala ptvorene oci😒proste otras.... Aj teraz je jar a citim, ze mi to nezabera tak ako pred tym...

cukroska
17. mar 2022

@derdia to je úplne super poradiť a viem čo to je tiež... Skoré uzdravenie, nech je len lepšie a lepšie 😊

derdia
17. mar 2022

@cukroska dakujem😊😉