Už dlhšiu dobu mi veľmi padajú vlasy. Nefarbím si ich a nepoznám ani dôvod padania. Máte niekto úspešnú radu? ďakujem
vitamíny donna hair 😉
Vyskúšaj nejaké vitamíny na vlasy z lekárne, napr. RegHaar, a ked nepomože tak navštív kožného lekára, ten ti určite niečo dobré dá.
ahoj, toto je dobra stranka, konkretne posielam nieco o padani vlasov, ale najdes tam vsetko
http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=50&...
ked mi po porode velmi vypadavali vlasy, pomohol mi panthenol ( oranzove tobolky ) + zinok, urcite odporucam ! zabralo mi to po oboch detoch
mne pomohlo a spolu aj vitamíny , v lekárni poradia 🙂
http://www.h-kontipro.sk/vlasova-kozmetika/clan...
nature min /komplet minerály/a chceš viač píš do pošty
nezehlit,nefenovat,nefarbit 😉
zvnutra vraj pomaha zinok, ale asi ako komu.. a mne osobne dost pomohol aj sampon Elseve arginine resist, ucinok sa prejavil asi po tretom umyti. ale netreba ho pouzivat stale-minut 1 balenie, vystriedat s inym, a po case naordinovat znovu🙂.
Mne extremne padali vlasy, dlho mi nic nepomahalo a nestalo to malo penazi, jedine co mi pomohlo bola kura od nioxinu a to som predtym do vlasov vyliala hektolitre vichy ampuliek proti padaniu a nepomohli. Tabletky mi tiez nezabrali a to som vyskusala skoro vsetky. 3 mesacne kury a nic. Za mna jedine nioxin 😉 a hlavne ziaden stres, fenovanie a farbenie. Plus 12 ks vlasskych alebo inych orieskov denne.
mne tiez hrozne padali vlasy ale odkedy uzivam evocaps mam pokoj a este mi aj spevnely a mam ich lepsie,je to jedna tableta na kazdy den a som velmi spokojna
no ja som chudokrvna, beriem zelezo a prve priznaky boli ze my vypadavali vlasy.. v prvom rade si daj spravit krvne testy a uvidis
silicea a cierny sezam
Ahojte baby prosím poradte mi už so zúfala mám už rok problém s padaním vlasov brala som 4 mesiace forcapil a nič, vyše mesiaca od kožnej Alpicort ale vysadila som ho nakoľko som bola u gynekológa si dat urobiť hormonálny profil a všetko mam v poriadku tak načo mam brať hormonálnuu vodičku keď to nieje hormonálneho povodu. skúsila som už všetky dostupné šampony drahé lacné proste všetky a vlasy si stále padajú a najhoršie že na ofine mi už trochu presvitá hlava fakt sa bojím čo sa deje všetko som mala ok, krv, zuby, stítnu žlazu, krčné,nosné usné, teraz ten hormonálny aj gynekologické vyšetrenie bolo ok, imunologia ok očné mi dali okuliare ale iba na jedno oko mam polky takže moc ich nenosím nakoľko nepríde mi že by som nevidela alebo že by som mala nejaký problém s očami...poraďte
ďakujem Lucia
sampon seba med. mne pomohol. keby ti nic nezabralo, bolo by fajn skocit za lekarom.
Poznám niečo, čo zaručene zastaví padanie vlasov: podlaha.
A zožeň si šatku, budeš vyzerať super. Vypadávanie vlasov je znakom evolúcie.
Čím viacej evolúcie, tým menej vlasov 🙂 Ja som už dávno za vodou a stačí mi šampón na telo 🙂
mne pomohli homeopatiká sephia CH15
lijenka aké dávkovanie?
Mne vypadavaju vlasy vzdy ked mam znicene konceky 🙂 ku kadnice chodim kazde mesiace na podsihnuie lebo bez toho som vzdy mala plnu kefu vlasov,,, A nic ine mi nepomohlo na vypadavanie...
Mne sq osvedcil chininovy sampon od MiLva, najdes na nete.
Pricina je casto aj anemia.
@lubaska21.... Len mne práveže z krvnych testov zistili, ze všetko mam v norme, aj železo... Ja inak v minulosti som mavala nadbytok železa.
@lenulilienocucka inak ja si vlasy podstrihavam iba raz za rok....
ja uživam tabletky Revalid po mesiaci zabrali.Mne vlasy príšerne zredli a hlavne v ofine,tiež nechápem prečo.
skus pit zihlavovy caj, pripadne navsteva kozneho