Ahoj liečim sa celoživotné z depresií a úzkosti a potrebujem liek na spanie gerodorm keby že je náhodou výpadok strašne sa bojím že raz nebude a umriem nato že nebudem spat dlho a zbláznim sa už veľakrát má brala sanitka a už to nechcem znova prežívať lebo je to peklo kdo je duševne chorý to pozná musím si robiť zásoby,viete mi poradiť čo robiť? Beriem 3je antiďepresiva a lexaurin 6denne ,beriete tiež gerodorm?alebo ho poznáte?prajem krásny den
@bebemonika nie 6 krát denne, ale 6tabl. denne...ale aj tak je to veľa.
@deti95060810 veď, ale hádam si tých tabletiek nedá naraz 6.
@bebemonika ja beriem až 7 denne, k tomu psychoterapie každé dva týždne už od r. 2010 vkuse, čiže toľko liekov je asi normálne.
@zefyra Ale sedem čoho? Lebo akože liekov užívam aj ja dosť. Ale zas ten lexarin sa mi nezdá, nakoľko je to navýkový liek.
@bebemonika 7 psychiatrických liekov
beriem Gerodorm, ale dlhodobo, uz mi ho chce dr. zobrat, tiez neviem co urobim, tie moderne hypnotika na spanie mi nevyhovuju a utlmovace antipsychotika z ktorych ludia priberaju brat nemienim
@pedrolino Liekov máš hrozne veľa 😲😲. Gerodorm som užívala, ale po čase prestal účinkovať. A leuxarin 6x denne, to by ma zaujímalo, aký lekár to takto predpíše. Lebo toto je veľký extrém. Skúsila by som psychoterapie, lebo podľa toho, čo píšeš sú lieky 0 bodov. Ale fakt by ma zaujímalo, kto ti toľko liekov predpíše, lebo podľa mňa normálny psychiater toto neurobí.