Extrémna bolesť hlavy

2. feb 2021

Zienky prosiiim,poradne mi nieco na extremnu bolest hlavy,je to taka bolest ze sa s prepacenim pozvraciam kazdu chvilu,nevladzem z postele vstat :( som tehotna tabletky nemozem ziadne
Nejaky domaci trik,recept,zazrak ktory mi pomoze?
Za vsetko vopred dakujem💟💟💟

luci_ba
2. feb 2021

mne pomôže výživné ľahké jedlo, niekedy napustit vaňu, ale to neviem či sa môže v tehotenstve.. nádychat sa cerstveho vzduchu, a tlmene svetlo. Nech ti je cim skoe lepsie

simsalabim
2. feb 2021

Ak nemavas taketo bolesti, migreny, mozno by som zvazila aj navstevu pohotovosti... nemusi to byt len neskodna bolest hlavy. Pri migrene ticho, tma, lezat, striedat studeny a teply obklad na hlavu. A skusit paralen, ci predsa trochu neulavi.

marticka85po
2. feb 2021

Ľadový obklad na čelo a zátylok,čelo potrieť alpou a ľahnúť si do tmavej miestnosti

mogaa
2. feb 2021

Magnézium, paralen a prespať sa....

ivca88
2. feb 2021

pomohlo mi byť denne aspoň dve hodiny vonku.. už mesiac ma nebolela hlava ..
Ak nič nezaberie, vyskúšaj

simsalabim
2. feb 2021

@ivca88 ak ju boli tak, ze vracia a nevie vstat z postele, prechadzka nie je realna. Ako prevencia je super, ale v momentalnom stave nie.

luckalukas_1
2. feb 2021

paralen mozes kludne, cerstvy vzduch a studeny oblak .. dufam ze sa ti ulavi, strasne ta lutujem ☹️

jana_eyre_2
2. feb 2021

Ja som mávala veľmi dlho takéto migrény spojené s vracaním, niekedy aj 2-3x do mesiaca, v tehotnosti tiez.. keď som mala v prvom tehotenstve takú že som strácala zrak, tak som šla na pohotovosť, kde mi dali infuzne paracetamol.. v tehotenstve môžeš 1000mg za 24h (najlepšie sú čipky paralenu), to mám od gynekológa.. doma mi pomáha dať si tvár pod ľadovú vodu, piť po troške kolu, spať, ležať a čakať..

3katka15
2. feb 2021

Ja som pila acidko, keď som vyvrátila aj tabletku. Pomohlo

sona96
2. feb 2021

Mne pomáhal ľadový obklad na čelo a nohy do takej horúcej vody, ako som len vydržala. Krv sa presunie z hlavy do nôh a to uľaví od bolesti.

carduelis
2. feb 2021

Mne pomohlo pocas tehotenstva brat denne vyssie davky magnezia (Magnosolv na predpis) ako prevencia bolesti hlavy a naozaj to pomohlo.

andreatytler
3. feb 2021

Myslim ze tabletky na bolest su dovolene v tehotenstve... teda nepoznam tie na Slovensku ale tu kde zijem nie su zakazane... jasne ze je lepsie nejest ziadne tabletky ale pri takomto stave to je ine. Zavolaj svojmu lekarovi a pytaj si tabletky.

autor
3. feb 2021

Dobre ranko vsetkym,a dakujem za vsetky rady💟 vyskusala som vsetko ta otrasna bolest nepresla ani pocas spanku. Este aj v noci som sa budila na bolest hlavy, volam doktorke hned ak to bude mozne,taku bolest hlavy som este nezazila, vzdy mam pocit na zvracanie este aj z cistej vody 🤮

zuzadielko4
3. feb 2021

Ahoj mám také isté stavy. Poznám tu bolesť a bezmocnosť hovorila som to aj lekárke, kdeže tiež čakám bábätko. Lekárka mi povedala ze paracetamol môžem, lenze akurát včera som mala takú bolesť že som celý čas prevracala na wc. Nedalo mi to či som chcela alebo nie siahala som po tabletke Panadol Migréna a za pár minút ma prestavala bolieť hlava. Ale inak aj ked ma začne bolieť hlava tak sa snažím nebrať tabletky, beriem ich len keď je to akútne.

zuzka2505
3. feb 2021

Ja by som na tvojom mieste zašla k lekárke. Ja som v tehotenstve pred rokom zažila počas jedného víkendu neskutočnú bolesť hlavy a zvracala som celý víkend. Bola som tehotná. Bola to predzvesť trombózy a následne som dostala slabú mozgovú príhodu. Takže teraz už viem že takéto stavy sa nemajú podceňovať. Ale ja som predtým bolesti hlavy nemávala a ani som nezvracala. Prišlo to náhle. Takže by som na tvojom mieste zvážila tu návštevu lekára ak je to také neznesiteľné ako popisuješ.

nana8989
3. feb 2021

Toto som mala aj ja počas tehotenstva, príšerne migrény, vracala som vtedy vkuse. Vždy ma musel muž alebo otec zobrať na pohotovosť, tam ma napichali injekciami a ustúpilo to... Chytali ma takéto stavy od cca 4 mesiaca a skončilo to na konci 7-meho..