Extrasystoly - vynechávanie úderov

6. júl 2021

Podľa EKG je všetko v poriadku,no ja pociťujem akoby vynechávanie úderov a vtedy na mňa prichádza pocit mdloby. Stretli ste sa s tým ??? Na tlakomery mi ukáže vtedy arytmiu je to hrozný pocit,že máte na myslí,že srdce 💓 zastane.....

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
6. júl 2021

@viestta asi si nečítala začiatok príspevku

siska53
6. júl 2021

To chce smer holter, ten je na 24 hodin minimalne a prip.echo. ja az po rokoch ( a to ma ako 5r.operovali na srdce, cize som raz za rok sledovana!!) vlani dozvedela, ze moj problem s extrasystolami, busenim suvisi s tym, ze mam nedomykavost chlopne. Ze nic nebezpecne, ze to ma x ludi vratane vrcholovych sportovcov.

autor
6. júl 2021

@siska53 aké kvôli arytmií som bola aj vo VUSCH na katetrovu ablaciu minulé leto.. odvtedy som 2 x podstúpila trojdňový EKG holter a vraj všetko v poriadku,no ja stále pociťujem akoby nepravidelný pulz pri ktorom na mňa dolahlne mdloba a samozrejme už s tým spojený stres ako nestáva sa mi to každý deň no cítim to

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
llenka014
6. júl 2021

@bambulienka25 nie to som nepísala ja toto

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
llenka014
6. júl 2021

@bambulienka25 nie ja som to nepísala 😃 nebola som vo vusch na vyšetrení

llenka014
6. júl 2021

@bambulienka25 netuším ale tiež by som rada vedela akože kto to je

llenka014
6. júl 2021

@bambulienka25 niesom to ja

llenka014
6. júl 2021

Ahoj mám to podobne skús mi napísať správu ak chceš

llenka014
6. júl 2021

@viestta len to že to som ja nepísala tento príspevok takze autor príspevku skús mi napísať 🙂

llenka014
6. júl 2021

@bambulienka25 asi nemám jediná na svete takýto problém vidím 🙂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
llenka014
6. júl 2021

@bambulienka25 no to viem, snáď autor príspevku napíše súkromnú správu 😊 neni to sranda taká vec a problémy so srdcom

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
llenka014
6. júl 2021

@bambulienka25 no veď práve preto treba al človek necíti sa ok hľadať pátrať dať sa vyšetriť podľa mna môj názor

tani777
6. júl 2021

Robila som vo vusch,ku ktoremu dr.chodis?vysledky krvi mas ake?vysledky ablacie? U psychologa si bola,pripadne doporucili? (to nemyslim v zlom,ale niekedy napr.aj panicka porucha sa moze takto prejavovat) kludne mi napis spravu,ak chces

autor
6. júl 2021

Pre tanii777 - výsledky krvi mám v poriadku, ablaciu som podstúpila pri MUDr. Mišikovej. Po pol roku som bola na kontrolu, kde mi bol zachytený paroxyzmus SVT dráhy s tepom 170 u mojej kardiologicky, no vraj ablacia sa podarila po predložení výsledokov u pani primárky,čiže nie je potrebné podstúpiť ablaciu opakovane. Len vždy ma to vydesi takýto stav,nie je to nič príjemné. Zvažujem aj neurológiu,či to nebude ťa novodobá tetania. U obvodného som si nechala predpísať magnosolv,tak dúfam,že trošku pomôže.

llenka014
6. júl 2021

Aj ja beriem magnosolv nič moc skôr hloh pomôže 🙂

autor
6. júl 2021

Llenka014 to nepísala,tak poprosím na ňu neútočit a bez ustipacnych poznámok. Pokiaľ nemáte s tým skúsenosť ,tak tému preskočte. Pokiaľ by som chcela zverejniť svoju nick,tak nepíšem anonymne. Myslím,že táto stránka je aj na to aby sme si vymenili skúsenosti prípadne,ak niekto vie a má skúsenosť,či by nevedel poradiť. Ďakujem za pochopenie

autor
6. júl 2021

@llenka014 no hloch som si minulý rok nazbierala,no zle vysusila a chytil pleseň,tak skúsim kúpiť. Ďakujem za tip

llenka014
6. júl 2021

Ja kupujem a zamna super bylinky, sj stres dá dokopy a pomaly ale isto lieči extrasystoly a vysoký pulz

autor
6. júl 2021

@llenka014 to kupuješ plody, či čaj ???

llenka014
6. júl 2021

Sušený sypany čaj

autor
6. júl 2021

@llenka014 ďakujem pekne. Zajtra si kúpim

llenka014
6. júl 2021

Určite skús 🙂, sám kardiolog odporučil že veľmi pozitívne účinky má

autor
6. júl 2021

@llenka014 ale asi tiež je množstvo obmedzené,či ? Môžem piť denne ?