Podľa EKG je všetko v poriadku,no ja pociťujem akoby vynechávanie úderov a vtedy na mňa prichádza pocit mdloby. Stretli ste sa s tým ??? Na tlakomery mi ukáže vtedy arytmiu je to hrozný pocit,že máte na myslí,že srdce 💓 zastane.....
@viestta asi si nečítala začiatok príspevku
To chce smer holter, ten je na 24 hodin minimalne a prip.echo. ja az po rokoch ( a to ma ako 5r.operovali na srdce, cize som raz za rok sledovana!!) vlani dozvedela, ze moj problem s extrasystolami, busenim suvisi s tym, ze mam nedomykavost chlopne. Ze nic nebezpecne, ze to ma x ludi vratane vrcholovych sportovcov.
@siska53 aké kvôli arytmií som bola aj vo VUSCH na katetrovu ablaciu minulé leto.. odvtedy som 2 x podstúpila trojdňový EKG holter a vraj všetko v poriadku,no ja stále pociťujem akoby nepravidelný pulz pri ktorom na mňa dolahlne mdloba a samozrejme už s tým spojený stres ako nestáva sa mi to každý deň no cítim to
@bambulienka25 nie to som nepísala ja toto
@bambulienka25 nie ja som to nepísala 😃 nebola som vo vusch na vyšetrení
@bambulienka25 netuším ale tiež by som rada vedela akože kto to je
@bambulienka25 niesom to ja
Ahoj mám to podobne skús mi napísať správu ak chceš
@bambulienka25 asi nemám jediná na svete takýto problém vidím 🙂
@bambulienka25 no to viem, snáď autor príspevku napíše súkromnú správu 😊 neni to sranda taká vec a problémy so srdcom
@bambulienka25 no veď práve preto treba al človek necíti sa ok hľadať pátrať dať sa vyšetriť podľa mna môj názor
Robila som vo vusch,ku ktoremu dr.chodis?vysledky krvi mas ake?vysledky ablacie? U psychologa si bola,pripadne doporucili? (to nemyslim v zlom,ale niekedy napr.aj panicka porucha sa moze takto prejavovat) kludne mi napis spravu,ak chces
Pre tanii777 - výsledky krvi mám v poriadku, ablaciu som podstúpila pri MUDr. Mišikovej. Po pol roku som bola na kontrolu, kde mi bol zachytený paroxyzmus SVT dráhy s tepom 170 u mojej kardiologicky, no vraj ablacia sa podarila po predložení výsledokov u pani primárky,čiže nie je potrebné podstúpiť ablaciu opakovane. Len vždy ma to vydesi takýto stav,nie je to nič príjemné. Zvažujem aj neurológiu,či to nebude ťa novodobá tetania. U obvodného som si nechala predpísať magnosolv,tak dúfam,že trošku pomôže.
Aj ja beriem magnosolv nič moc skôr hloh pomôže 🙂
Llenka014 to nepísala,tak poprosím na ňu neútočit a bez ustipacnych poznámok. Pokiaľ nemáte s tým skúsenosť ,tak tému preskočte. Pokiaľ by som chcela zverejniť svoju nick,tak nepíšem anonymne. Myslím,že táto stránka je aj na to aby sme si vymenili skúsenosti prípadne,ak niekto vie a má skúsenosť,či by nevedel poradiť. Ďakujem za pochopenie
@llenka014 no hloch som si minulý rok nazbierala,no zle vysusila a chytil pleseň,tak skúsim kúpiť. Ďakujem za tip
Ja kupujem a zamna super bylinky, sj stres dá dokopy a pomaly ale isto lieči extrasystoly a vysoký pulz
@llenka014 to kupuješ plody, či čaj ???
Sušený sypany čaj
@llenka014 ďakujem pekne. Zajtra si kúpim
Určite skús 🙂, sám kardiolog odporučil že veľmi pozitívne účinky má
@llenka014 ale asi tiež je množstvo obmedzené,či ? Môžem piť denne ?