Extrasystoly v noci

20. sep 2022

Ahojte uz dlho mam tento problem, prvej sa mi to stavalo raz za cas teraz castejsie, ide o to ze v noci sa strhnem na to ze sa dusim na hrudi hnusny pocit,neviem ako to opisat ale je to poriadne neprijemne, vyskocim zo spanku preberiem sa a uz je dobre,neviem ci to moze byt tak neprijemna extrasystola alebo co , cez den ich sem tam mam ale je to neprijemne predycham a idem dalej no v tej noci to je ine.... mala som aj holter vsetko bolo ok (sem tam extrasystola ale kardiolog to neriesil)ale vtedy ked som ho mala sa mi to v noci nestalo, bolieva ma aj krcna a hrudna chrvtica, tu mam dost stuhnutu ,mate prosim niekto podobny problem? Budem rada za vase odpovede dakujem pekny den

nestali ,

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
20. sep 2022

@ninka297 citala som vela, ano mozno by to aj sedelo na moj pripad, ale to co sa mi stane v noci neverim ze taketo nieco dokaze psychika , cez den som ok nestresujem ...nerozumiem tomu

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
20. sep 2022

@ninka297 kovid som prekonala v marci minuly rok a je pravda ze po nom sa mi tieto tazkosti zhorsili

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janetinka27
20. sep 2022

nemas apnoe? aj pri tom sa clovek strhne a ma pocit, ze sa dusi a toto sa moze stat viackrat za noc. niekto to ma raz za cas, niekto niekolkokrat za hodinu, niekto sa uplne preberie a predychava, niekto iba odkasle a za chvilku sa to opakuje

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
20. sep 2022

V lahu je to vyraznejsie, hlavne na lavom boku. Preto mas pocit, ze v noci je to castejsie. Ma to vela ludi, vobec to nemusi byt patologicke. Skus doverovat viac kardiologovi ako Mk.

janetinka27
20. sep 2022

@ninka297 mozno nema panicku poruchu, myslim, ze ju nespominala. ale to mi len tak napadlo to apnoe

autor
20. sep 2022

@ninka297 magnezium beriem pravidelne uz dlho

autor
20. sep 2022

@stanulienkat dakujem, ano doverujem mu ze je to v poriadku, no niekedy ma to tak vylaka ze potom cely den rozmyslam co ak....

autor
20. sep 2022

@janetinka27 neviem, ale ked mne sa to vzdy stane iba 1x za noc...niekedy mam aj 2-3tyzdne klud