Ahojte😃 máte niekto skúsenosti s extrasysyolmi srdca? Poslednú dobu to mávam dosť často, hlavne keď ležím, tak mi tak 2-3 krát rýchlejšie udrie srdce a potom už bije normálne. Len ma obleje hrozne teplo. Moze takéto veci ovplyvniť aj psychika? Lebo som sa začala liečiť na úzkosť a paniku. Na ECHO aj EKG som bola, výsledky krvi v norme. Ďakujem 😊 za odpovede
@pandravachrusta ďakujem za odpoved. Je to veľmi nepríjemné a niekedy to dosť intenzívne vnímam.
@jaja1991 netreba si to velmi vsimat, ja som rychlo zacala nieco robit, aby som zabavila mysel a tak..ked sa Ti casom ukludni psychika, ukludni sa aj srdce..len to chvilku potrva este.😉
@pandravachrusta ale dosť často je to večer pri zaspávani až mi je slabo potom ☹️ a niekedy aj v noci sa na to budím...ale tak dúfam že t9 čo chvíľa prejde.
@jaja1991 prejde , neboj, a ano, najviac to clovek pocituje v klude..snaz tomu nevenovat az tak pozornost..
Ano, moze za to aj psychika. Po case to urcite prejde, moze to byt take obdobie. Držím palce. A co povedal doktor? Ze tam nic vazne nevidi? Taketo som mala aj ja a potom to preslo.
Ja mam presne tuto istu skusenost. Cim sa na to viac sustredim, tym viac preskakuje..cize psychika. Mne to po vsetkych moznych vysetreniach potvrdila aj kardiologicka. Odporucila magnezium a predychat, rozptylit sa a ze to prejde..
@jaja1991 obavam sa, ze to tak upkne neprejde nikdy. Zijem s tym cely zivot. Ako ti (aj mne) povedal doktor, nie je to nic zdravotne zavadne, ide o akusi poruchu "elektrickeho vedenia" v srdci. Je pravda,ze psychika na to vplyva velmi, v stresovych obdobiach je toho u mna ovela viac. Nikdy to vsak nezmizne celkom.
@pandravachrusta a aj si sa nejak viac potoka počas toho obdobia? Lebo už má napádajú veci, že mi srdce nestíha + suchý kašeľ
@pandravachrusta potila nie potoka 😆
@jaja1991 na zaciatku liecby som sa potila ako nikdy..hrozne..aj mne slo do kasla ked mi tak blbo prebilo ze som az musela fakt zakaslat..
Chcem sa vás opýtať ako ste na tom dnes ja to mám už 2 rok🙄 mám stoho stále strach
Ja som to mala v tehu, aj 3x za minutu, pomoholo magnezium
@ivan2116 ahoj. Prešla som pár komentárov a píšeš že s tým máš dlhšie problém. Ako je na tom tvoja chrbtica? Pri probléme s hrudnou sú tieto problémy časte. Ja keď som zablokovana sa mi to vie diať. Ak si zablokovaný kvalitné môže to byť príčina. Samozrejme nemusí ale skús hľadať aj tu . Odporúčam dobrého fyzioterapeuta ktorý sa na teba pozrie.
@jaja1991 psychika urcite, ja som to mala vela ked som sa zacala liecit.-depresia..ale uz je to v pohode..preslo to tusim po nejakych troch mesiacoch..sem tam sa to este objavi ale uz malinko..