Dievčatá, máte skúsenosti s extrasystolami srdca? Ak áno, beriete lieky? Ako často ich máte a kedy?
@ajkaaaa ja ich mam taktiež od kedy som prekonala covid (v marci ) ..kardiológ mi predpísal betablokatory, no neberiem ich, lebo sa obávam tých vedľajších účinkov. Snažím sa zlepšiť si svoj zdravotný stav inak : prestala som fajčiť, chodím každý deň na prechádzky, občas pocvicim, snažím sa zdravšie jest.. niekedy je to lepšie a mam možno 1 extrasystolu za deň, niekedy ich mam aj cely deň.. dúfam, že sa to zlepší, lebo popravde ma to dosť vytáča.. rada by som konečne šla von s mužom, dala si možno víno a tak.. bojím sa , xe to alkohol zhorší. Samozrejme nejde mi o pitie, ale proste môcť viesť taky normálny život bez obmedzení a k tomu to jednoducho patrí v mojom veku si ísť niekedy posedieť s mužom a kamarátkami.. taktiež by som chcela aj ďalšie bábätko a bojím sa, ze sa to v tehu zhorší, keďže moje srdce bude pumpovat krv aj pre mňa aj pre babo ..
@lenuska9999 ja som ich mala v 2014, potom zmizli.. v 2016 som bola tehu a v pohode.. teraz sa mi v dosť stresovom období zasa vrátili..🙄 asi to bude u mňa stresom.. mam ich cely deň.. a strašne mi to je nepríjemné.. idem na holter ale až o týždeň..
Cize je šanca ze sa to upravi v kľudnejšom období..
@zuzi0911 to áno, ja ich najviac pociťujem večer keď sa konečne zastavím a zvalim sa na gauc
@lenuska9999 tak isto. Kľud a začne to
Áno. Mávam ich sko kedy. Niekedy dlho nič a potom aj niekoľko dní po sebe. Niekedy to trvá hodinu niekedy pol dna. Lieky neberiem.