Ahojte mám taký problém. Od detstva som sledovaná na kardiologii pre selest a nedomykavosti chlopne mám tam asi nejaký ľahký stupeň regurgitacie kontroly mávam tak po dvoch rokoch keďže nič závažné nevidel.
No lenže už asi mesiac mi začalo preskakovanie srdca ako extrasystoly najskôr som si to nevsimala ale sa to asi dva týždne stupňovalo a robí mi to denne a niekedy aj skoro celý deň je to nepríjemné ako sa mi to srdce chveje.
Na kardiologii som bola v júly robil mi aj echo a v októbri som mala holtera nič závažné sa nezistili vtedy mi to ešte nerobili. Mala som to aj keď som bola tehotná vtedy to bolo aj zachytené na EKG ale nikto mi nič k tomu nepovedal. Okrem toho mávam vyššie pulzy v pokoji okolo 94-100 to som mávala už vtedy keď som bola na kardio ale nepovedal nič.
No mňa toto dosť desí tak som išla k obvodnej zobrala mi krv aj na štítnu žľazu všetko bolo dobré. Magnézium nepomohlo. Volala som na kardiologiu a tam ma zrušili s tým že si to nemám všímať a či má to nejako obmedzuje a beriem teraz dvakrát denne pol tabletky egiloku. Dávala som si ju teda len ráno ale už poobede zase to chvenie tak dnes už som dala aj večer tak mi kázali aj na kardio. Mám 29 rokov. Robí mi to aj keď nie som v strese ale viac keď sa rozculim pri námahe a po káve...mám sa báť že sa mi niečo náhle stane alebo si to fakt nevsimat. Iný kardiológ má nevezme nepreberaju pacientov a zas cestovať ďalej nemám možnosť. Ďakujem
@ariannazara ach jaj to bude ťažké ale asi skúsim aj keď boli dní že som si nedala a aj tak mi to robilo ale zas možno treba dlhodobejsie
Prestaň piť kávu. Ja som prestala odvtedy to nemám skoro vôbec