Ahojte, minulý týždeň som mal 24h holter kvôli vysokému pulzu a extrasystolám. Keď boli výsledky, tak mi doktor povedal že na pár extrasytol to je v poriadku, že mám brať magnezium. Ale dnes ich cítim znova a sú dosť silné, až trošku bolestivé a fakt neviem čo si mam teraz o tom myslieť. Mávam aj svalové zášklby a posledné dni mám takú jemnú bodavú bolesť na srdci. Myslíte že môžem doktorovi veriť alebo je tam šanca že to zanedbal? Mám iba 17 rokov
@jaja1991 ja mám miernu skoliózu, ale tie bolesti a tlaky ma niekedy fakt vedia vyplašiť. Echo mám za sebou aj ja pred mesiacom. A aké magnezium by ste mi odporučili? Ja beriem magnosolv, ale to je práškové a asi nie tak účinné
Najsilnejsi je magnosolv
Je len na predpis, nenavysujte davku max 1-2 x denne
A navstivit psychiatra
Ahojte ja mám 26 rokov a Extrasystoly pociťujem už druhý rok prvý holter zachytil tachykardiu dostal som betaloc a už sa viac neopakovala,, ale tiež ako píšete každý deň ich cítim bud ako keby mi srdce zastaví a potom sa rozbehne alebo cítim iba preškolenie je to veľmi na psychiku neviem si stym dať radi,, 3 krat holter som mal boli tam zachytené aj komorové Extrasystoly ale nic mi nato nepovedali len že to neni nebezpečne aj echo som mal robené 2 krat a nic tam nezistili ,, neviem ako sa ich zbaviť nebaví ma stym žiť ,, je tu niekto kto sa stoho dostal ?
Ja trpím na extrasystoly už asi 4 roky. Tiež som sa spočiatku bála, ale pochopila som vyšetrenia (ECHO, EKG, aj Holter) všetko ok. Povedali mi, aby som dopĺňala minerály. A naposledy mi
kardiologička povedala, že extrasystoly sú vlastne znakom vyčerpania (či už fyzického alebo psychického). Že vtedy si treba povedať Stop a aspoň na chvíľu si dať pauzu. Neboj, určite nič nezanedbali. Len treba sa naučiť aj s nimi žiť.
P.S. : ja ich cítim dosť aj počas svojich dní a resp. aj keď mám stuhnutú chrbticu