Extrakcia zubu múdrosti

15. nov 2022

Ahojte. Posledná osmička hore mi rastie krivo, a už mam 2 dni tlaky, mám pocit ako keby mi privieralo oko, strašné asi mi tlačí na nerv alebo neviem.
Prosím, kde a za koľko vám to robili ? Moja zubárka to nerobí, lebo je to chirurgický zákrok. Do toho trpím PP.
Ďakujem za rady.

nika_val
15. nov 2022

Treba obvolat zubarov a najst takeho ktory to robí..
Ja som z TT a tuna to robi každy u ktoreho som bola 🤷‍♀️
Platila som 140eur

tribratri
15. nov 2022

Ja som platil u nas 40 a potom mi to poistovna preplatila. Tazko mi to slo von, 3/4 hodiny mi to tahali.

jenni_p
15. nov 2022

pozrite si na VUC-ke zoznam ambulatných lekárov, dá sa vyselektovať všeobecný, gynekológ a zubár a treba pozrieť medzi zubármi "stomatochirurga", ak to vaša nerobí, mala by vám dať výmenný lístok k stomatochirurgovi. môj obvodný zubár je stomatochirurg, mne trhal osmičky priamo on a pacienti, ktorí neboli v jeho obvode k nemu prišli od svojho zubára vždy s lístkom. spýtajte sa vašej ošetrujúcej lekárky alebo si obvolajte stomatochirurgov vo vašom meste, aby ste vedeli, aký postup máte zvoliť a či vám treba odporúčanie od vašej lekárky, ale to vám mala povedať všetko ona, ako máte postupovať. ja som platila za rezanie, trhanie a šitie rany 50€ / 1 osmička. cena záleží od výkonu, či je extrakcia komplikovaná a pod.

3petka
15. nov 2022

Mne dala moja zubárka výmenný lístok, plus som musela na rantgen. A rovno mi odporučila resp. má objednala k zubarke ktorá to robí. Platila som 100 za zub okres LM

busybeelady
15. nov 2022

Akurát dnes som s tým istým bola na zubnej chirurgii v nemocnici.
Moja zubna lekárka mi dala výmenný lístok, potrebovali ešte röntgen a dali mi termín.