Extrakcia zubov múdrosti

lias3915
18. dec 2024

Ahojte 🙂 Chcem sa opýtať či niekto nemá skúsenosť s extrakciou zubov mudrosti v celkovej anestéze. Mám problém s dvoma naraz (spodné) a tak by som ich chcela dať von už všetky. Po predchádzajúcich skúsenostiach keď mi ani po opakovanom opichávaní nezaberali injekcie a museli mi trhať a potom aj vyškrabkávať zo sánky “zaživa” toto už zažiť nechcem. Má niekto skúsenosť ? Pripadne aká je cena ? Viem že to nebude lacné ale aspoň orientačne nevie niekto ? Čo poznám prípady tak to bolo už dávno, ceny sa rýchlo menia. Bolo by fajn ak by ste mi niektorá vedela aj odporučiť vramci Trenčína-Martina-Žiliny. Vopred ďakujem za každú radu 🙂

ronie338
19. dec 2024

Cena celkovej je okolo 400 eur a keď je zapálený zub nemusí zabrať, pripadne ak je pacient alkoholik alebo berie omamné látky. Inak by mala normalne zabrať. Ak chceš všetky naraz,treba sa pripraviť na to ze to bude zahul

lias3915
autor
22. dec 2024

@ronie338 trhali mi už 3 zuby (každý na inom sedení) a nikdy mi nezabrala. Zapál som mala len raz po vytrhnuti tam mi to museli čistiť a vyškrabavat z kosti to bola najhoršia bolesť akú som kedy zažila. Alkohol nepijem, lieky žiadne neberiem. Tak chcela by som aspoň orientačne cenu lebo cenník si vyhľadať viem ale neviem cca koľko to môže trvať lebo prvá hodina ide okolo 400 a každá ďalšia 350. Tak nie že sa pripravím že za hodinu to bude a nakoniec to budú 3 hodiny. Reálnu skúsenosť by som chcela že či by som sa do 1000 mohla zmestiť 🙂

ronie338
22. dec 2024

@lias3915 no rátať pre istotu dve hodiny plus anestézie určite dajú a trhanie, ale to je najlepšie ísť na konzultáciu kam chceš ísť a povedia aj cenu. Ja si myslím ze za dve hodiny úplne v kľude to dajú aj keby bolo komplikovanejšie.