ahoj, niekto so skusenostou? v stredu mi trhali 7 a 8 hore, zakrok bez problemov, do vecera to mierne krvacalo... bolest len minimalna, aj to len prvy vecer.. je to stvrty den a ja stale citim podtlak v ustach, ako keby som tam mala len diery, bez zrazenin.. viem, ze ak sa spravi suche lozko, je sprevadzane bolestou, opuchom, horuckou, preto ma zaujima, ci je ten podtlak normalny aj ked sa to riadne hoji.. najviac to citim pri piti, kychani, aj ked si davam pozor... za skusenosti, rady dakujem
mne ťahali osmičku vo štvrtok. Ťahali mi už viac zubov tak som vedela čo ma čaká ... So suchým lôžkom nemám skúsenosť, chvalabohu ale tiež prvý deň som brala aj Valetol lebo bolelo, hlavne keď vyprchala injekcia. Boli aj trz ale dá sa to zvládnuť, a tiež cítim pri kychnuti a keď sa najem 😁🫣
Inak, ja keď prídem domov a ťahajú mi zub tak prvé čo robím je že idem do zrkadla sa pozrieť. Mám tam niečo biele ale vraj je to ok ;)
@nika11103 toto viem, ale tiez viem, ze bolest moze nastupit aj po niekolkych dnoch, preto sa pytam na skusenost
@janulik2008 ja som nemala odvahu :D do vecera to navyse slabo krvacalo.. a ked to teraz pozeram, neviem posudit, jednak to poriadne nevidim, lebo je to vzadu a hore a jednak sa mi zda, ze vidim len diery :(
Mne ťahal osmičku piatok a ešte dnes som si dávala lieky od bolesti lebo som išla skapať aj mi to šil. Tak uvidíme čo povie o týždeň ale to mám 🙂
Ver mi , že ak by si mala suché lôžko , vedela by si o tom a dávno si na pohotovosti . Suché lôžko je nepríjemná ťahava bolesť, neustale ju cítiš , teda aspoň ja som to tak mala .