Extrakcia viacerých zubov

mirka172
12. máj 2022

Dobrý deň je tu niekto kto mal extrakciu viacerých zubov?mne sa trhali 4predne a chcem sa spýtať ako dlho trvá hojenie lebo mne to príde že už sú to tri týždne a že sa mi to vôbec nehoji.mal stým niekto podobnú skúsenosť?

suve99
12. máj 2022

@mirka172 mne pred cca 2 rokmi trhala zubárka iba jeden zub, a tak nešťastne, že sa mi to hojilo mesiac...nič nepomáhalo...až asi po 3-4 týždňoch som naďabila na Gingivalis tinktúru /zarábaná tinktúra 10ml stála cca do 2€/ a po 2 dňoch používania /potierala som si to vatovou tyčinkou/ a aj kloktala bol pokoj... nedám na ňu odvtedy dopustiť... má silné protizápalové, hojivé a analgetické účinky.. skús

majkabambulik
12. máj 2022

@mirka172 Dnes sa zuby netrhaju ale liecia!!! A hlavne zachranuju! To co tam mate za zubarov ako za socializmu? Aby ste potom zubarom a zubnym technikom dobre zaplatili za umele nahrady? Ked chce trhat zuby zubar, tak urcite je potrebne navstivit aj ineho zubara/zubarov a opytat sa na druhy nazor. Za opytanie sa neplati. Nenechat si vytrhat vsetky zuby, aby potom mi zacali tlacit implantaty ci mostiky a podobne pre nich financne vyhodne produkty. Co sa tyka liecenia, tak je dobre ist aj za vseobcnou lekarkou, pretoze ak clovek berie aj ine lieky, pripadne ma ine ochorenia tak to moze vsetko suvisiet.

cairka
12. máj 2022

No mne teraz vyberali dva, z toho jeden sekal až do kosti a včera mi po 14 dňoch vybrali stehy a je to v podstate zahojené.