Extrakcia osmičky

mamanadruhuu
24. júl 2021

Ahojte. Horná osmička, už je trochu vonku ale rastie do kĺbu sanky, vôbec neviem akým štýlom pôjde von ale strašne sa bojím, mam najúžasnejšiu zubarku ale toto je horšie pretože zub nemá miesto, tie spodné maly ale to bolo o inom :( mali ste to niekto tak?

laurika999
24. júl 2021

@mamanadruhuu Takýto zákrok by mal robiť zubný chirurg. A nie "obyčajná" zubárka.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luci_ba
24. júl 2021

@mamanadruhuu tak ako vraví laurika. Treba ist k chirurgovi

gabriellka
24. júl 2021

@luci_ba mne ich vytrhol môj zubár. Urobil rtg aby vedel ako tam rastu korene. Celkom dobre sme to spolu zvladli

nelca84
24. júl 2021

@mamanadruhuu presne z rovnakeho dovodu som si dala vytrhnut obidve horne osmicky. Obe vytrhol moj zubar bez vacsich problemov. Zalezi ake ma skusenosti a ako si trufa, niektori automaticky posielaju k chirurgovi.... ja som bola rada, ze mi to spravil on.

janeane
24. júl 2021

Pokoj 🙂 mne tak rástli oba spodné zuby a zároveň mi zubárka odporučila dať si vybrať aj vrchné. Absolvovala som čiastočne hradenú (z poisťovne) chirurgickú extrakciu všetkých 4 osmiciek v BA. Samozrejme postupne. Z odstupom času musím povedať, že to bolo to najlepšie rozhodnutie v živote 😅 a jediné, čo by som spravila inak by bolo, že by som si to asi dala spraviť v mieste bydliska u súkromníka - ušetrilo by mi to čas, i keď by som si celkom priplatila. Robili mi to v Onkologickom ústave svätej Alžbety na chirurgii z dôvodu, že všetky 4 zuby boli ešte len v počiatku rastu (ešte v sánke)

alzbetka71
24. júl 2021

Dcéra mala, čas od času sa to prebralo a hnisalo, korene boli spletene tak bola na zubnej chirurgii a tam jej to vybrali ooeracne. Inak v tom istom case aj mne trhali 8 normálne u zubarky a jej sa to oveľa skôr zahojilo.

tamara321
24. júl 2021

Ja som.bola teraz na poslednej. Obe dolne co neboli vonku bol horor...tak som sa bala strasne. Teraz hornu som mala kusok vonku...ale bala som sa strasne...dala mi injekciu a za minutu bol zub vonku na supu...vecer jeden paralen a hotovo vobec nebolelo...nekrvacalo...tak som sa bala a bolo to uplne v pohode...drzim palce nech mas lahky priebeh

luci_ba
25. júl 2021

@gabriellka ved jasné, ono väčšinou trhaju zubári. Len ja som mala tak divno otočený zub, že zubarka ma rovno poslala na chirurgiu a z príspevku autorky som mala pocit ze tiež zub rastie krivo

mamanadruhuu
autor
27. júl 2021

@luci_ba áno zub mi rastie krivo do líca mam to tam už celé krvavé

luci_ba
27. júl 2021

@mamanadruhuu ja som bola u Mudr. Holly, pracuje v Petržalke. Je súkromnik. Nedam na neho dopustiť aj bratovi vysekaval dve osmičky. Cena pred asi 8 rokmi bola 120e. Termin som dostala do par dní, - ked som sa bola pýtať na chirurgii v Ruzinovskej poliklinike, termin o 6 mesiacov a to som sa v noci budila na bolesti zuba!!!